Intraceuticals Rejuvenate, tratamentul minune utilizat de celebritati din toata lumea

Cand vine vorba despre Intraceuticals, lucrurile sunt clare. Vedetele din intreaga lume pot garanta eficienta acestui tratament care, folosit cu perseverenta, schimba efectiv textura tenului
Tratamentul Madonnei, asa cum mai este el cunoscut, trateaza problemele tenului cu ajutorul oxigenului hyperbaric si al ingredientilor activi.

“Infuzia Rejuvenate de la Intraceuticals este un tratament cu oxygen, non-invaziv, destinat hidratarii tenului, ridurilor, liniilor fine. El este folosit, in principal, cu scopul de a hidrata pielea si a elimina ridurile fine, dar are efecte imbucuratoare si in tratamentul ridurilor profunde”, explica terapeutul Ultratonique, Clinica de estetica medicala.

Asadar, daca vreti sa scapati de riduri, daca vreti ca pielea voastra sa fie stralucitoare, plina de viata, fresh, obisnuiti-va sa va hraniti pielea cu Intraceuticals.
 Cum am spus si mai devreme, vedetele pot confirma acest lucru. Iata ce spune Andreea Marin, de exemplu: “Sunt fidela cremei de fata pe care o folosesc de mult timp, insa atunci cand vreau sa fac un tratament pentru fata, intotdeauna aleg Intaceuticals”!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod