In Love With Magic Cities

In Love with Magic Cities este numele unui nou proiect “Placerile Lui Noe”, realizat impreuna cu Razvan Firea, pe tiparul Le Petit Indigent. Povestea este simpla: Dupa ce m-am intors din vacanta mea in Nevada, in toamna lui 2012, l-am rugat pe Razvan sa imi faca un tricou imprimat cu celebra emblema a orasului Las Vegas.

Mai multi prieteni l-au vazut si si-au dorit si ei. Apoi Ana Morodan ne-a intrebat daca ii facem si cu Bruges. Si atunci am facut o lista de 13 orase preferate ale unor prieteni apropiati.
Razvan si cu Marius Concita au dezvoltat layout-urile (mai putin Lisabona, realizat de Ana Bucur si Tel-Aviv, desenat in joaca de mine). Iar intr-o superba zi de martie, cu temperaturi de mai am facut si sedinta foto, in zona Mendeleev (unde are Razvan atelierul). Fotografiile au fost surprinse de camera bunei mele prietene Ioana Ulmeanu, care are un ochi foarte bun si face fotografie din hobby.
 
Va prezint lista noastra de vacanta: Ana Bucur poarta Lisabona. Ana Morodan, Bruges. Anca Dinculescu (Molecule-F), Las Vegas.
Cerina Ratiu, Berlin. Cristina Bazavan, New-York. Mirela Bucovicean, Sankt Petersburg. Vicki Nicola, Bucuresti. Marius Concita, Londra.  Ovidiu Buta, Buenos Aires. Radu Mada, Paris. Razvan Firea, Los Angeles. Robert Ratiu, San Francisco. Iar eu, Tel-Aviv.
 
Tricourile pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.com si din atelierul Le Petit Indigent si o selectie de cateva orase se gaseste si la The Place X. Pretul unui Tee este de 299 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod