Herbalife SKIN - Nutriție inteligentă pentru piele

Herbalife a lansat în România noua gamă de îngrijire a tenului Herbalife SKIN.
Împreună cu beauty expert-ul internaţional şi directorul global de trainining Herbalife, Jacquie Carter, Herbalife Romania lansează un nou concept de îngrijire a tenului - Nutriție inteligentă pentru piele - mai exact un program inteligent de nutriție externă, creat pentru femei și deopotrivă pentru bărbați, care te ajută să ai o piele mai radiantă, mai catifelată și mai tânără, rezultatele fiind vizibile din primele 7 zile.

Simți nevoia unei schimbări, ai vrea o piele luminoasă și îți dorești să ai încredere 100% în produsele pe care le folosești pentru tenul tău? Cu gama Herbalife SKIN îi asigură pielii tale o nutriție cu adevărat inteligentă, cu care obții rezultate în 7 zile! Toate produsele incluse în noua gamă Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce îmbină peste 15 tipuri de vitamine hrănitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fără sulfați și fără parabeni adăugaţi.

“La fel cum corpul tău are nevoie de o nutriție adecvată pentru a fi sănătos pe termen lung, și pielea are nevoie de nutrienții potriviți pentru a radia de sănătate.
Indiferent de vârstă sau sex, curățarea pielii și protejarea ei de soare și de factorii poluanți din mediul înconjurător trebuie să devină o obișnuință, la fel ca spălatul pe dinți. Și nu trebuie să uităm un lucru important - pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Îngrijirea corectă a pielii este esențială pentru toți cei care își doresc să arate și să se simtă cât mai bine. Produsele din gama Herbalife SKIN reprezintă arma ta secretă în lupta pentru păstrarea aspectului sănătos și tânăr al pielii iar un alt beneficiu major este faptul că liniile fine și ridurile devin mai puțin vizibile”,
a declarat Jacquie Carter, Beauty Expert Herbalife.

Redă-i pielii tale elasticitatea și oferă-i strălucirea naturală folosind produsele noii game Herbalife SKIN! Formula lor unică cu vitamina B3, alături de antioxidanți incontestabili precum vitaminele C și E, care luptă împotriva îmbătrânirii pielii, dar și miraculoasa aloe vera, cu efect hidratant, și alte ingrediente din extracte din plante vor avea grijă ca pielea ta să rămână radiantă și plină de vitalitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod