Gucci Guilty Eau - noul parfum al casei Gucci

Gucci are placerea sa anunte lansarea noii Ape de Toaleta, Gucci Guilty Eau, o evolutie a universului Gucci Guilty.  O interpretare catifelata si luminoasa a clasicului parfum Guilty de dama, respectiv a celui barbatesc , Gucci Guilty Eau incalca regulile traditiei stralucitoare, transmitand o atitudine mai delicata, romantica.

Guilty Eau de dama se deschide subtil cu un acord acvatic cald si aroma de lychee dulci. Inima acestui parfum este laptoasa si delicata, semnatura florala a originalului, acum cu o nuanta de fragi, in timp ce baza de mosc emuleaza zaduful pielii goale.



Guilty Eau barbatesc creeaza un amestec impetuos aromatic de lamaie si bergamota ca si note de top, aducand o infuzie interesanta florii de portocal a parfumului original. La baza, un amestec suav de patchouli si mosc creeaza timbrul acestui parfum.

Foarte tactile, sticlele combina finisaje stralucitoare si satinate, conturand un look nou, captivant petru Gucci Guilty Eau. Ambalajul negru este iluminat de semnul Guci iconic- Gs, realizat  din  aur si bronz.

Un obiectiv delicat si sofisticat a fost adus pentr a surpinde Campania vizuala Gucci Guilty Eau, ce-i surprinde pe Evan Rachel Wood si Chris Evans intr-un mod intim si natural.
Imagiile alb negru transmit un profund sentiment romantic.

Gama completa Gucci Guilty Eau va fi lansata in februarie 2016, disponibil in Romania in avanpremiera in parfumeriile Douglas in perioada 1 februarie – 10 martie. Preturi: Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 50 ml - 347 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 75 ml - 479 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 50 ml - 299 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 90 ml - 399 Lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod