Fii în trend toamna aceasta!

Elementul cheie? Volumul la rădăcină!
Coafură în trend, atitudine pe măsură, ținută impecabilă! Toate acestea într-un timp foarte scurt în fiecare dimineață, când eşti mereu pe fugă. În noul sezon de toamnă-iarnă tendințele în materie de coafuri sunt de partea ta, dând frâu liber imaginației. Diversitatea e la modă, contrastul la fel! Motiv pentru care Rowenta îți propune 2 coafuri simplu de realizat cu Volum`24 Respectissim.

Regula esenţială pentru a obţine coafurile dorite este utilizarea corectă a aparatului. Alege-ţi cărarea şi separă parul în şuviţe subţiri.
Ia o şuviţă, poziţionează aparatul deschis cu faţa spre tine şi fixează accesoriul Thermo Protect cât mai aproape de rădăcină. Menţine timp de 3 secunde dispozitivul apoi roteşte aparatul, aducând mânerul în poziţie verticală. Aşează apoi şuviţa în partea opusă și continuă cu următoarea. La final, tot ce trebuie să mai faci este să aduci şuviţele în poziţia lor naturală. Nimic mai simplu pentru volum de la rădăcină până la vârfuri care durează ȋntreaga zi!

Coada la baza gâtului

Coada la baza gâtului este o opțiune chic care nu necesită minute în șir petrecute în fața oglinzii, o coafură  ușor de realizat cand părul tău are volum la rădăcină.
Acum poţi să-l obții în doar 8 minute cu ajutorul aparatului pentru volum Rowenta Respectissim Volum` 24! Mai mult decât atât, aparatul încorporează un generator de ioni pentru a oferi o strălucire de oglindă părului tău, evitând în acelaşi timp electricitatea statică şi formarea aspectului creţ. Strânge-ți părul cu un elastic subțire într-o coadă la baza gâtului, fără să-l strângi foarte tare. Acum ești gata să îți începi ziua cu zâmbetul pe buze.

Breton cool pentru zile agitate

Dacă vrei un look mai îndrăzneț și sexy, un breton în stil soft pin-up ţi se potriveşte de minune.
Simplu și ușor de realizat chiar și pentru cel mai subțire fir de păr! Puțin ajutor din partea lui Volum`24 vor face ca părul tău să aibă un aspect inedit. Aparatul de stilizat funcţionează la temperatura blândă de 170°C, optimă pentru a crea volum, fără a deteriora firul de păr, chiar dacă vei opta să-l folosești zilnic. De asemenea, învelişul de protecţie termică permite apropierea fără grijă a aparatului de rădăcina firului de păr, deci bretonul tău va fi întotdeauna cu volum.
Pentru a-l pune în evidență, îți poți prinde restul părului în coadă sau în agrafe.

Tu ce coafură încerci mâine?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod