FII GATA PENTRU PERFORMANŢĂ ÎN MIŞCARE

ADIDAS LANSEAZĂ NOUL ANTIPERSPIRANT CLIMACOOL
Adidas se auto-defineşte prin implicarea totală în susţinerea sportivilor şi anticiparea nevoilor pe care le presupun antrenamentele moderne şi performanţa. Sportivii de astăzi au aşteptări mari de la echipamentul lor, iar în fruntea listei se află tehnologia care le asigură relaxare şi hidratare. adidas este lider în lumea sportului prin Climacool, o tehnologie pentru confecţionarea articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte care asigură circulaţia aerului pentru a-ţi oferi senzaţia de răcoare şi uscat kilometru după kilometru. Inspirat de această tehnologie unică şi motivat de ideea că stilul de viaţă modern este precum o cursă, adidas Body Care lansează noul antiperspirant, Climacool.

 

Mai mult efort, mai multă protecţie

Deodorantele antiperspirante şi tehnologia Climacool pentru îmbrăcăminte au aceleaşi beneficii de bază prin care îţi oferă o senzaţie de prospeţime la cerere.
Pentru a-şi îmbunătăţi linia de produse antiperspirante, adidas a adaptat tehnologia Climacool pentru îmbrăcăminte în noul antiperspirant Climacool.

Dezvoltându-şi permanent tehnologia, Climacool oferă performanţă superioară în zona mişcării. Pentru că nu ştii niciodată cât de solicitantă îţi va fi ziua, Climacool îţi asigură protecţie în orice situaţie datorită formulei active. Aceasta a fost creată pentru a ţine pasul cu intensitatea antrenamentelor de la sală sau cu stresul zilnic.

Tehnologia puternică Climacool conţine capsule de prospeţime, activate de mişcare. Astfel, frecarea şi umiditatea apărute în urma efortului determină capsulele să se spargă, oferindu-ţi prospeţime imediată.
Parfumul proaspăt este generat de contrastul dintre uleiurile esențiale din formulă şi aroma de citrice eliberată de capsule.

Pe măsură ce efortul se intensifică, Climacool potenţează senzaţia fresh de la început datorită capsulelor care se sparg continuu pe măsură ce îți depășești limitele.

Cea mai performantă formulă

Antiperspirantul Climacool intră în rândul celor mai performante formule anti-perspirante Climacool oferite de adidas. Formula originală asigură 48 de ore de protecţie împotriva umidităţii şi a mirosului neplăcut datorită acţiunilor de blocare şi absorbţie ale activilor antiperspiranţi.

Pentru a se asigura că noul produs Climacool se ridică la nivelul tehnologiilor adidas, formula a fost testată pe un număr mare de consumatori.
Testele au demonstrat că antiperspirantele Climacool au un parfum mai plăcut şi au fost alese fără dificultate în defavoarea unui alt brand, lider pe piaţă, când a fost testat împreună cu acesta.

Un ambalaj modern, îndrăzneţ

Ambalajul modern este proiectat pentru a reflecta beneficiile formulei Climacool. Pentru prima dată, adidas face o excepţie de la ambalajul complet negru şi utilizează nuanţe de argintiu în cazul produsului pentru bărbaţi, pentru un aspect modern. Antiperspirantul pentru femei este alb, pentru a induce ideea de curat şi îngrijit. Elementele grafice sub forma valurilor de un albastru deschis sunt prezente pe ambele ambalaje şi în toate vizualurile pentru comunicare, reprezentând tehnologia în acţiune.

Fii gata de performanţă în mişcare cu anti-perspirantul Climacool

Noul antiperspirant va fi disponibil din ianuarie 2015.

Pret recomandat (spray/ roll-on): 17,8 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod