Escentric Molecules si Beautik Haute Parfumerie celebreaza parfumeria ca si arta a chimiei

Evenimentul Beautik Haute Parfumerie dedicat celebrei casa de parfumuri Escentric Molecules a avut loc in 7 octombrie 2015. Invitatul special al serii a fost parfumierul si creatorul casei Escentric Molecules: Geza Schoen care a vorbit participantilor despre modul in care moleculele de parfum sunt combinate pentru a da nastere creatiilor exclusiviste Escentric Molecules.

In cadrul evenimentului au participat vedete precum Amalia Enache, Maria Radu, Diana Dumitrescu, Dana Savuica, Sorin Brotnei, Ozana Barabancea, Carmen Bruma, Adina Halas, Gianina Ilies, Rita Muresan, Mihaela Calin, precum si reprezentanti din cadrul presei si al bloggerilor.

Escentric Molecules declanseaza revolutia in lumea parfumeriei starnind deopotriva mister si obsesie.
Inca de la lansarea lor de la Harvey Nichols, in UK, aprilie 2006, Escentric Molecules a fost intr-o continua ascensiune a succesului international. Este cel mai bine vandut brand de la Harvey Nichols. Cand a fost lansat in Australia parfumurile au fost vandute in 48 de ore! Dintre starurile care au devenit utilizatori devotati enumeram doar: Elton John, David Furnish, Kate Moss, Naomi Campbell, Mario Testino, Pet Shop Boys, Dita Von Teese, Mika si Amy Winehouse. Creatorul lor este “nasul” Geza Schoen, care face din aceste parfumuri o revolutie, o propunere fara compromisuri.

Casa de parfumuri Escentric Molecules are in centru ceea ce este cu adevarat exceptional in parfumerie: moleculele de arome care formeaza paleta parfumierului.
Avand o abordare minimalista, parfumurile sunt create pe baza moleculelor de aroma exceptionale.

Parfumurile sunt prezentate in perechi de molecule, iar fiecare pereche binara exploreaza moleculele de aroma in doua directii diferite. Una dintre moleculele folosite este exceptionala, iar cealalta are ingrediente alese pentru a-i amplifica calitatile.

Intreaga colectie de parfumuri se gaseste in magazinele Beautik Haute Parfumerie din Baneasa Shopping City, Mall Promenada si pe str Radu Beller sau online pe www.beautik.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod