Elemis susține frumusețea și sănătatea femeilor

În fiecare zi a vieții tale vrei să te simți frumoasă. În fiecare zi ai nevoie să te simți iubită. În fiecare zi meriți atenția și grija deosebită a celor din jurul tău.
Și nici măcar boala nu trebuie să schimbe aceste legi ale firii.
 
Elemis susține frumusețea și sănătatea femeii și va dona Fundației Breast Cancer Care suma de 10.000 de lire sterline. De asemenea, ca un gest de marcare a luptei împotriva cancerului de sân, Elemis lansează, în ediție specială, Pro-Radiance Illuminating Flash Balm Roz.
 
În zilele în care chipul tău parcă și-a pierdut strălucirea, pot fi de ajuns câteva mici gesturi de iubire față de tenul tău. Mici cât niște picături de balsam pe care le vei simți pe fața ta ca pe mângâieri fine ca mătasea.
Fine și parfumate, cu extract de acai, de orhidee și de noni.
 
Acaiul este un antioxidant puternic, care protejează tenul de efectele nocive ale mediului. Frumoasa orhidee mov este foarte eficientă în combaterea primelor semne ale îmbătrânirii pielii, datorită abundenței polizaharidelor din structura ei. Noni, fructul-minune, aduce formulei balsamului o ploaie de acizi blânzi care hidratează profund, catifelează și redau luminozitatea pielii. Strălucire va căpăta pielea ta și datorită pulberii de mică, un ingredient special care uniformizează și camuflează imperfecțiunile.
 
După ce vei folosi Pro-Radiance Illuminating Flash Balm, vei mai fi câștigat o luptă cu timpul și cu agresiunile mediului.
Meriți să strălucești de frumusețe.

Preț recomandat: 199.00 lei/50ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod