Elemis Glorious Glow

De sarbatori, vei straluci. Atat la figurat, cat si la propriu. Pentru ca e iarna, pentru ca e vacanta, pentru ca pielea ta va fi rasfatata din cap, pana in picioare, cu kitul Glorious Glow de la Elemis.
El contine un set complet de ingrijire pentru anotimpul rece, ce consta intr-o  crema exfolianta, o lotiune hidratanta, un scrub si o crema bronzanta pentru corp.

Papya Enzime Peel va exfolia delicat pielea obosita si fara stralucire. Curatand-o de impuritati. Pe baza de enzime din papaya si ananas, cu proteine din lapte, antioxidanti din vitamina E si alge marine hidratante, acest produs va repara pielea. Si o va proteja pe termen lung.

Total Glow Bronzing Body Lotion va hidrata instant, oferind pielii stralucire.
Bogata in antioxidanti din extracte de ceai verde, aceasta va uniformiza nuanta pielii si o va catifela, oferindu-i treptat o nuanta de bronz natural.

Skin Nourishing Body Scrub este un produs pe baza de exfolianti naturali precum orez si bambus. Acesta va netezi pielea, in timp ce migdalele dulci, macadamia si uleiul din germeni de grau vor hrani si vor hidrata pielea.

Total Glow Bronzing For Face este o crema pentru uz zilnic, ce hidrateaza instant, intesifica stralucirea si ofera o bronz delicat.
Zi dupa zi. Imbogatita cu derivati naturali din grau, pentru o tonalitate graduala si in combinatie cu uleiul light din tarate de grau, pielea ramane hidratata. Si capata un aspect catifelat. Acest produs este o baza perfecta pentru machiaj.

Acest produs poate fi gasit pe www.idaspa.ro sau la POP UP SPA Elemis din Baneasa Shopping City.

Pre: 222 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod