Descoperă-ți frumusețea cu Dove

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire, de aceea își asumă misiunea de a inspira femeile să-și atingă potențialul maxim de frumusețe și de a considera frumuseţea o sursă de încredere, nu de anxietate.
Pornind de la ideea că fiecare femeie este frumoasă, Dove promovează frumuseţea care vine atât din interior, cât şi din exterior. Astfel redefineşte feminitatea şi dă valoare frumuseţii adevărate, în pofida stereotipurilor de perfecţiune.

Pentru a ajuta femeile să fie frumoase în fiecare zi, Dove a creat produse inovatoare, cu formule hidratante, care ajută la redarea frumuseţii naturale a pielii şi părului.

Săpunul-cremă Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi pH neutru este mult mai delicat decât un săpun obişnuit şi nu usucă pielea aşa cum fac săpunurile obişnuite.

Gelul de duş nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un ameste unic de agenţi de curăţare delicaţi şi lipide proprii pielii, care în timpul duşului se depun pe suprafaţa pielii şi se absorb în mod natural, ajutând la refacerea barierei de protecţie a pielii.

Pentru protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijire delicată a pielii subraţului, foloseşte deodorantele antiperspirante Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi vitamina E.

Oferă-i zilnic pielii tale grijă şi hidratarea de care are nevoie cu laptele de corp Dove Essential Nourishment, care beneficiază de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenți nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi previn descuamarea acesteia.

Părul se deteriorează datorită agresiunilor zilnice la care este supus.
Pentru un păr frumos și mătăsos, folosește soluția completă Dove Intense Repair: şampon, balsam, balsam-tratament şi mască de păr.

Dove te invită pe 8 martie în Băneasa Shopping City, în holul cinematografului, la o sesiune de răsfăţ şi relaxare. Vei putea să te bucuri de un masaj relaxant al mâinilor, îți poți aranja părul cu împletituri deosebite realizate de o echipă de hair-stiliști  şi vei putea vorbi cu Oana Cuzino, prim-ambasador Dove. Un studio foto îţi va sta la dispoziţie pentru a imortaliza momentele frumoase petrecute alături de Dove.

Participă la concursul Dove de aici (http://www.eva.ro/concursuri/concurs-dove/) şi poţi câştiga unul dintre cele 10 seturi de produse Dove.

Descoperă frumusețea.
Dove este diferit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod