Descoperă puterea Nioxin!

Sarcina e minunata sau nu. Depinde de la femeie la femeie. De la organism la organism. Ce conteaza, este sa ajungi cu bine la final. Atat tu, cat si copilul tau.
Cand ești insarcinata și dupa ce nasti, schimbările nivelului de estrogen și progesteron sunt responsabile pentru majoritatea simptomelor pe care le experimentezi. Indiferent ca vorbim de piele, par sau de starea ta interioara.

Ce putem sigur sa iti spunem, este ca 75% dintre proapetele mamici se confrunta cu o cadere mai vizibila a parului dupa ce au nascut. La 6 saptamani dupa naștere, rata de creștere a parului scade, iar caderea parului se intensifica si devine vizibila. Subțierea parului este o problema uzuala pentru mame la aproximativ 3-4 luni, dupa naștere și poate sa dureze pana la 1 an.

De aceea, exista Nioxin.
NIOXIN este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani. De ce?  Creat o mama, Nioxin are un system de ingrijire in 3 parti, cu un  efect complex. Mai exact, sistemul Nioxin reduce pierderea firelor de par datorata ruperii, intareste structura firului de par si  ofera parului un aspect mai bogat.

Experimenteaza puterea NIOXIN. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod