Descoperă noile game Dove DermaSpa pentru îngrijirea pielii

Dove lansează Dove DermaSpa - un concept nou de îngrijire a pielii care îmbină expertiza în domeniul dermatologic cu experiența spa multi-senzorială. Noul concept încurajează femeile să-și transforme rutina de hidratare într-un moment de răsfăț dedicat lor, într-o oportunitate de a restabili legătura cu propriul corp.

Cele 4 game ale noii colecții Dove DermaSpa conțin cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului. Tehnologia Cell-Moisturisers™ îmbunătățește starea barierei de protecție a pielii mai bine decât glicerina, principalul agent hidratant utilizat în majoritatea produselor de îngrijire a corpului.

Pentru a adăuga o ușoară notă de extravaganță, fiecare gamă are propriul parfum, dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert în crearea de parfumuri şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume precum Dior, Marc Jacobs și Calvin Klein.
La începutul acestui an, Dove a realizat un studiu (Dove Body Love*) care arată că peste jumătate dintre femeile participante ar folosi mai des un produs de hidratare dacă acesta s-ar simți mai plăcut pe pielea lor. Dove DermaSpa răspunde acestor nevoi şi oferă fiecărei femei şansa să-și acorde timpul necesar pentru a-și răsfăța pielea în mod constant, îngrijind-o în același timp.

Cele 4 game Dove DermaSpa:

Goodness³ - Combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii^, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii mai fină, mai luminoasă, catifelată şi cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.
Disponibilă în patru variante pentru un răsfăț relaxant: loțiune de corp Dove DermaSpa Goodness3, ulei de corp Dove DermaSpa Goodness3, cremă de corp Dove DermaSpa Goodness3 şi cremă de mâini Dove DermaSpa Goodness3

Uplifted+ - Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime^, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii.
Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acțiune ușoară de masaj, pentru a îmbunătăți fermitatea şi elasticitatea. Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce. Disponibilă în trei variante energizante: loțiune de corp Dove DermaSpa Uplifted+, ulei de corp Dove DermaSpa Uplifted+ şi roll-on pentru corp Dove DermaSpa Uplifted+

Summer Revived  - Prima loțiune de corp Dove ce combină tehnologia Cell-Moisturisers™ cu pigmenți delicați pentru un bronz cu aspect natural şi discret. Bucură-te de strălucirea naturală a bronzului de vară și de o piele optim hidratată în fiecare zi cu loțiunea auto-bronzantă Dove DermaSpa.
Disponibilă în varianta: Dove DermaSpa Summer Revived pentru piele medie spre închisă

Intensive - Noua cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive calmează și hidratează instant pielea uscată de pe mâini.
Pielea rămâne catifelată și netedă, fără  o senzație uleioasă.
Disponibilă în varianta: cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive  

Adoptarea zilnică, timp de câteva minute, a unui ritual de îngrijire şi răsfaţ dedicat pielii noastre ne poate îmbunătăți starea generală de bine și încrederea în sine sau, cu alte cuvinte, Body Love.

Rezultate extrase din studiul Dove Body Love:
•    4 minute pe zi este timpul pe care îl petrece în medie o femeie pentru a-și hidrata corpul
•    Doar 31% dintre femei își hidratează pielea zilnic sau în majoritatea zilelor
•    72% dintre femei recunosc că o bună hidratare a pielii le creează o stare generală de bine
•    63% dintre femei privesc hidratarea pielii ca pe o rutină mai degrabă decât ca pe un act de răsfăț
•    Doar 4 din 10 femei privesc hidratarea pielii ca fiind o modalitate de răsfăţ
•    54% dintre femei au fost de acord că, dacă un produs de hidratare a corpului s-ar simți mai plăcut pe pielea lor, l-ar utiliza mai des
•    Aproape jumătate dintre femei recunosc că din lipsă de timp, primul lucru din ritualul de frumusețe la care aleg să renunțe este hidratarea pielii (47%, 56% si 59% sunt procentele reprezentate de femeile din Germania, Olanda, respectiv UK)  

* Studiul „Dove Body Love” a fost realizat de Edelman Berland, o companie de cercetare de piață independentă, în perioada 24 februarie – 3 martie 2015.
Au fost derulate în total 1,020 de interviuri online pe un eșantion compus din femei cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani din Marea Britanie, Germania și Olanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod