Cum îți tratezi tenul după vara caniculară!

A mai trecut o vară caniculară în care tenul a fost fie expus la ultraviolete, fie nu a fost tratat corespunzător. Este timpul pentru puțină prospețime pentru fața ta!
După sezonul cald și expunerea excesivă la soare, pielea poate înregistra dereglari ale secreției de sebuum, cu accentuarea acneei, înmulțirea comedoamelor, a petelor și ridurilor.

Pentru a remedia aceste probleme specialiștii de la clinica Mihaelei Borcea îți spun ce este de făcut pentru ca tenul tău să își recapete prospețimea după o vară cu temperaturi ridicate, expuneri prelungite la soare, hidratare necorespunzătoare, nu numai tenul, ci și întreg organismul cutanat – pielea – are nevoie de o îngrijire specială pentru a-și recupera vitalitatea.
Acest pas este important pentru reechilibrarea tenului, pentru că atunci când va veni vremea rea cu temperaturi extreme, tenul nostru să poată face față cât mai bine.

Acest lucru înseamnă să acordăm o atenție specială tenului, să îl îngrijim mai minuțios, atât acasă cât și la salon. Este foarte important, pentru îngrijirea optimă a tenului cu rezultate pe măsură, să avem vizite regulate la cosmetician. Tratamentele folosite în clinica Mihaelei dau rezultate imediate, cele mai noi fiind OxyGeneo care îmbunătăṭesc nuanța și textura pielii, oferindu-i acesteia o strălucire sănătoasă și Tripollar.

Tripollar este cea mai avansată tehnologie cu radiofrecvență pentru conturare non-invazivă, procedeu ce oferă tenului un aspect fresh, compact și întinerit.
Rezultatele sunt imediate și de lungă durată, fără intervenții chirurgicale sau perioade de convalescenṭă, a declarat Mihaela Borcea, directorul clinicii Michelle Anti Ageing and Dental Clinic. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod