Crema pentru corp cu alge

Meriti o piele fina, catifelata si sexy din cap pana in picioare. E timpul pentru rasfat! Repêchage a extins linia Vita Cura cu o gama de produse destinate corpului. Acestea contin unele dintre cele mai valoroase ingrediente naturale pentru frumusete. Formula Triple Action ofera o transformare totala pielii in ceea ce priveste uniformitatea culorii, textura si tuseul. Uleiul de mafura african continut de aceste noi produse transforma aspectul oricarui tip de piele. Algele de proveninta franceza impreuna cu uleiul de cocos asigura hidratare atat la suprafata, cat si in profunzime.
Uleiul de morcov protejeaza, in timp de untul de shea da fermitate tesuturilor. Esentele de vanilie si rooibos fac din utlizarea acestor produse o adevarata desfatare pentru simturi.

Crema Vita Cura Triple Action Body Contour Cream foloseste un sistem in trei pasi patentat Repêchage. Aceasta imbunatateste aspectul pielii corpului, tonul si textura. Algele impreuna cu extracte din plante de origine chineza, cafeina si coenzima A reduc celulita. Pielea devine mai elastica si mai ferma.
Mandreste-te cu pielea ta!

Pret: 186 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod