Crema antirid și anti-cearcăn, contur de ochi

Tratează zona din jurul ochilor cu cearcăne și riduri superficiale sau profunde. Crema propune un veritabil program restructurant, regenerant și antioxidant al pielii, reducând și prevenind atât ridurile de expresie, cât și pe cele profunde.
Formula sa bogată în ingrediente active conține:


Viniferol- unul dintre cei mai renumiți și eficienți agenți antirid si anti-ageing. Testele efectuate pe extras de piele umană au demonstrat modificări corelate cu reducerea diferențierii și stimularea proliferării celulare. Prin puterea sa antioxidantă, restabilește echilibrul metabolic al celulelor pielii, având ca rezultat încetinirea dezorganizării celulare; Complexul MDI- extras de cartilagiu marin, cu efecte vizibile anti-cearcăn.
Acesta acționează prin inhibarea degradării colagenului din piele. Efectele sale anti-cearcăn au fost demonstrate prin studii clinice; Untul de Karite și uleiul de migdale dulci contribuie la sănătatea pielii, aducându-i vitaminele și acizii grași care contribuie la menținerea supleței straturilor celulare.

Alfabisabololul este un anti-inflamator binecunoscut, iar apa termală Herculane  are efect calmant și anti-iritant.Crema antirid și anti-cearcăn, contur de ochi (borcan, 15 ml)- preț recomandat 87.38 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod