Ceara epilatoare cu ingrediente naturale

Ceara pentru epilat este un produs complex. Formula acesteia include o serie de ingrediente care pe langa indepartarea parului au rol de ingrijire si de protejare a pielii. Ceara Rica include uleiuri esentiale, uleiuri vegetale foarte hranitoare, ceara de albine, dioxid de titan si zinc. Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii.

Ulei. Formula patentata Rica este dezvoltata fara a utiliza produse pe baza de petrol, ci folosind doar uleiuri vegetale naturale.
Acest amestec hraneste si hidrateaza pielea dupa epilare.

Rasina. Glyceryl Rosinate, substanţa „lipicioasă” din formulă, este cel mai pur derivat din răşina naturală. Spre deosebire de colofoniu (cel mai folosit ingredient în ceară în general), cunoscut a fi un iritant pentru piele, Glyceryl Rosinate nu este alergen.

Dioxid de titan. Adăugarea dioxidului de titan, ingredient natural, face ceara mai cremoasă şi foarte delicată, ceea ce conduce la o aplicare uniformă şi rapidă. Dioxidul de titan are de asemenea şi un efect de calmare, reducând roşeaţa naturală ce apare după o epilare corectă.

Zinc.
Oxidul de zinc natural oferă luminozitate cerii, acţionând ca un „balsam” pentru piele, cu efect de îngrijire şi calmare. Este un ingredient foarte important, un absorbant natural, ce ajută la obţinerea unei epilări delicate şi eficiente.

Ceara de albine. Ceara de albine naturală este un element cosmetic bogat în săruri minerale şi proteine. Aceasta protejeaza pielea în timpul epilării, permiţând o experienţă mai confortabilă. Ceara de albine conferă un plus de nutriţie şi hidratare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod