Careless Beauty

Visam sa ne intoarcem la natura, la puritate, la pace.
Si daca ti-am spune ca se poate, tu ne-ai crede? Acesta este mesajul pe care brandul romanesc Careless Beauty ti-l transmite.

O marca 100% romaneasca. 100% naturala. O gama de cosmetice profesionale, inspirate de natura, care inglobeaza peste 40 de plante și fructe: iasomie, tuberoze, lavanda, nalba, galbenele, maceș, roinita, ghiocei, toporasi, crini si salvie.

Brandul Careless Beauty a fost gandit si creat de chimista si esteticiana Elena Oancea. Ea este cea care a creat o compozitie de tratament cosmetic naturist, brevetata si etapizata.
Ea utilizeaza uleiuri, lotiuni, masti, gomaje, comprese si creme.

“Materia prima folosita la fabricarea produselor Careless Beauty este total naturala si nu contine substante chimice de sinteza”, afirma Elena Oancea. “Acest fapt este confirmat atat de Brevetul de Inventie, cat si de termenul de valabilitate de 24 de luni al produselor, acordat de catre Ministerul Sanatatii din Romania.”, adauga chimista.

Un alt ingredient de baza al produselor Careless Beauty este extractul de catina, o minune a naturii.
El intra in compozitia  Extractului Uleios cu Fructe de Catina, a Cremei Antirid cu Efect Regenerator, a Apei Hidratante si….povestea merge mai departe.

Pentru Craciun si pentru decembrie, Careless Beauty a pregatit cateva varinate de pachete cadou in ambalaje special, pictate manual(  lotiunea tonica si masca hidratanta la pretul de 143lei si lotiune tonica, masca hidratanta si gomaj- 224 lei).

Daca vrei sa stii mai multe, da un click pe http://www.carelessbeauty.com/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod