Bucură-te de alegeri vestimentare nelimitate cu noul epilator Braun Silk-épil 9

Pentru că suntem femei, petrecem timp prețios în căutarea unui oufit care să ne ajute să arătăm și să ne simțim bine, astfel încât să pășim afară cu încredere și să întâmpinăm mulțumite ziua ce ne așteaptă. De prea multe ori, evităm anumite piese vestimentare care ne-ar ajuta să arătăm fabulos.
Fie că e vorba despre neîncrederea în sine sau părul nedorit de pe corp – ajungem să renunțăm și să ne simțim constrânse de ceea ce putem și nu putem să purtăm. Acum, cu noul epilator Braun Silk-épil 9, femeile pot avea piele fină nonstop și pot scăpa de acele zile pentru totdeauna. E timpul să punem piciorul în prag și să ne bucurăm de alegeri nelimitate în ceea ce privește vestimentația!

Cum să preiei controlul frumuseții tale și să profiți de garderoba pe care o ai:

Brandul cu produsele de epilare cele mai apreciate a ridicat un nou standard de excelență cu noul Braun Silk-épil 9. Bucurându-se de multe inovații de design, epilatorul Silk-épil 9 oferă cele mai precise rezultate și în cel mai scurt timp de până acum! Capul cu 40% mai lat promite că mai multe fire de păr vor fi prinse odată și îndepărtate dintr-o singură mișcare, iar tehnologia revoluționară Micro Grip Tweezer, cu pensete mai lungi și mai largi, creşte performanța epilării – făcând din Silk-épil 9 epilatorul wet&dry cel mai eficient din portofoliul Braun.
Combinat cu cel mai nou design geometric, Silk-épil 9 permite un contact mai apropiat cu pielea, înlăturând de 4 ori mai multe fire scurte de păr decât ceara, astfel încât femeile să se bucure de piele fină și catifelată până la patru săptămâni.  

Dacă asta nu e de ajuns, sistemul de masaj High Frequency emite vibrații active care, combinate cu capul pivotant Skin Adapting, asigură stimularea pielii pentru o epilare mai blândă. Printr-o folosire regulată, epilarea devine inevitabil mai puțin dureroasă.

Jessica Alba, ambasadoare Braun Beauty, explică: „Sunt mare fană a noului epilator Braun Silk-épil 9 pentru că îmi permite să am control asupra rutinei mele de înfrumusețare.
Pielea fină este baza pentru orice look al meu! Fie că port o rochie foarte elegantă pentru o premieră, o rochie mini atunci când ies în oraș cu fetele sau când pierd vremea pe plajă cu familia, folosind epilatorul Silk-épil 9, pielea mea arată la fel de bine precum mă simt”.

Rezultate optime: Noul cap cu 40% mai larg și tehnologia Micro-Grip Tweezer lucrează împreună pentru a se asigura că mai multe fire de păr sunt prinse și îndepărtate dintr-o singură mișcare – cel mai rapid și eficient proces de epilare Braun de până acum!

Umed și uscat: Realizat pentru a te mulțumi indiferent de programul pe care îl ai, Braun Silk-épil 9 este 100% rezistent la apă și poate fi folosit în cadă sau duș pentru o epilare mai blândă.
În plus, prin folosirea regulată, epilarea devine mai puțin dureroasă.

Pachete bonus: Pentru o experiență de beauty din cap până-n picioare, Braun oferă o selecție de pachete bonus. Braun îți propune să încerci epilatorul Braun Face împreună cu Silk-épil 9. Pentru cele pasionate de curățarea pielii, pachetul vine cu o perie de curățare de șase ori mai eficientă decât curățarea manuală. Dacă iubești exfolierea, Silk-épil 9 SkinSpa este cel mai bun sistem de epilare și exfoliere 2 în 1 pe care ți l-ai putea dori. Întregul regim de înfrumusețare este asigurat!

Epilatorul Braun Silk-épil 9 va fi disponibil în magazine începând cu luna martie 2015, cu prețuri începând de la 655 RON.
Pentru mai multe informații despre portofoliul Braun, vă rugăm vizitațiwww.braun.com/ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod