Brush Activ` Nano Smart de la Rowenta, solutia din kit-ul de beauty pentru petrecerile last-minute

Petrecerile organizate spontan in perioada vacantei de iarna te surprind de obicei cu parul nearanjat din lipsa de timp?
Ai acum la indemana o solutie de urgenta pentru aspectul suvitelor tale – peria rotativa Brush Activ` Nano Smart de la Rowenta, aparatul de styling care iti “imblanzeste” parul in cateva minute!

Cu doua perii de dimensiuni mici si trei setari de temperatura, Brush Activ` Nano Smart te scoate din incurcatura de fiecare data cand trebuie sa iti aranjezi parul in numai cateva minute. Fie ca esti acasa sau in vacanta, cea mai noua perie rotativa de la Rowenta iti contureaza bucle lejere, iti ajuta bretonul sa se aseze in directia dorita sau iti netezeste suvitele rebele, in functie de nevoile tale.
Trebuie doar sa alegi accesoriul potrivit in functie de rezultatul pe care doresti sa-l obtii.

Cele doua directii de rotatie pentru perii si dimensiunea lor diferita iti ofera mai multe variante de coafare, iar invelisul ceramic iti protejeaza firele de par.

Nu rata nicio petrecere si apeleaza la cea mai buna solutie de styling cu rezultate profesionale,  peria rotativa Brush Activ` Nano Smart de la Rowenta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod