Blush Bourjois

Pentru ca La vie en rose est tres chic, Bourjois iti propune o mica incursiune in stilul de viata parizian si pune in lumina reflectoarelor cel mai emblematic produs al brandului: blush-ul. Care este primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti la Bourjois? Cu siguranta ambalajul – iconic al blush-ului atat de usor de strecurat in orice geanta si gata de folosit atunci cand iti doresti un plus de culoare si stare de bine.

Povestea brandului incepe in 1863 pe scenele teatrelor din Paris cand Joseph-Albert Ponsin crea produse cosmetice pentru actorii si actritele vremii.
Primul fard pastel pentru obraz in celebra cutie rotunda a apaut in 1883, iar din 1914 si pana in prezent, ambalajul reprezinta intocmai nuanta pe care o contine. Formula unica de realizarea a blush-urilor Bourjois printr-un procedeu de coacere pentru a obtine o textura cat mai catifelata si o culoare cat mai intensa, se patreaza chiar si astazi.

Aplicat pe obraz, blush-ul se transforma intr-o pudra fina perfecta pentru tenul tau, iar aroma discreta te imbie inca de la prima aplicare, rezultatul fiind unul luminos si atragator.
Atingerea de catifea a blush-ului Bourjois si rezistenta indelungata iti asigura un ten proaspat pentru intreaga zi. In plus, aplicatorul si oglinda integrata in micul recipient rotund, iti este alaturi in orice situatie fiind usor de utilizat chiar si atunci cand te grabesti sa pleci de la birou la intalnirea de afaceri sau la cina cu fetele.   Bourjois-tip: Pentru un rezultat cat mai natural, aplica produsul pe pometi cu miscari circulare, apoi urca spre zona tamplelor, dar si pe barbie, frunte si nas.
 

Stiai ca: In 1912 cand au fost create celebrele farduri de obraz in nuante pastelate, procesul de productie era unul revolutionar: un amestec de pudra si apa, modelat si introdus in mulaje rotunde, uscat si apoi finisat manual inainte sa fie asezat in micile recipiente rotunde, in cutii de carton. A fost creata o varietate de nuante, adaptate pentru diferite personalitati, dorinte, stiluri si preferinte vestimentare. Pret recomandat: 42 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod