Bio Getika - gamă completă de cosmetice cu particule de diamant

Diamantele sunt cele mai pure și prețioase cristale de pe Terra și, pe bună dreptate, femeile cu gusturi exigente și bărbații puternici sunt fascinați de ele.
Bio Getika știe asta și de aceea a ales să folosească praful de diamante în producerea gamei sale de cosmetice. Gama Diamant 3k, include creme de față, de corp, de mâini și demachiant pentru diverse vârste și tipuri de ten.

Stresul oxidativ, poluarea, praful și alimentaţia deficitară sunt doar câţiva dintre factorii care afectează sănătatea tenului, iar acest lucru se vede, în primul rând, la exterior. Tenul devine tern, obosit, pielea pare uşor lăsată şi lipsită de strălucire.

Un ten sănătos este un ten cu aspect luminos.
El se întreține atât prin somn, nutriție, cât și cu ajutorul produselor cosmetice pe care le folosim. Produsele Bio Getika  Diamant 3k sunt perfecte pentru atingerea și menținerea unui ten sănătos, datorită prafului de diamant aflat în compoziția lor. Diamantul are cel mai mare indice de refracție a luminii, conferă pielii un aspect luminos și oferă  instantaneu un efect de lifting prin atenuarea ridurilor (dacă ele există). Este un filtru de protecție naturală împotriva radiaților ultraviolete.
 

Produsele Bio Getika sunt complexe, oferă sănătate și frumusețe pileii.  Majoritatea produselor existente pe piața din România folosesc puține ingrediente active. Iar tenul, indiferent de vârstă sau de genul utilizatorului, are nevoie de un complex de ingrediente pentru a fi luminos și a arăta bine. Aici apare diferența între produsele Bio Getika și celelealte produse existente pe piață. Cremele Bio Getika au formule complexe, fiecare dintre ele conține multe substanțe active: coenzima Q10, colagen, acid hialuronic, vitaminele A, B5 (pantenol), C, E, F, în proporțiile necesare fiecărui tip de ten și multe extracte naturale din albăstrele, cicoare, unt de cacao, unt de shea, aloe vera, ulei de măsline, ș.a.
Unele produse au în formulă 20 de substanțe active pentru a asigura hidratare, elasticitate, catifelare în profunzine, fiind produse antiaging cu efect de durată.

Produsele Bio Getika se comercializează in lantul de farmacii:

Remediavert: Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Ploiesti Shopping City;

Salofarm: Arena Mall Bacău;

Sf. Spiridon: Bacău şi Slănic Moldova.

 Prețurile variază între 90 de lei  și 190 de lei.

Mai multe informații pe:http://www.biogetika.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod