Beyoncé Heat Kissed - Noul parfum din colecța Heat a lui Beyoncé

Atunci când atracția devine irezistibilă, scânteia dntre doi oameni se aprinde și îi apropie. Buzele lor se întâlnesc și acea scânteie devine o flacără. Noul parfum din colecța Heat a lui Beyoncé, Beyoncé Heat Kissed, captează această intensitate senzuală într-o sticlă.
Pentru a crea acest parfum seducător, Beyoncé a colaborat cu parfumierul Laurent Le Guernec de la IFF. Împreună au conceput un amestec luxuriant și seducător în jurul Orhideei Blazing Red Fury, un hibrid între două specii de orhidee din pădurile tropicale ale Americii de Sud. Aroma caldă și sugestivă este accentuată de Iasomia Samac și Uleiul de Trandafir Marocan, binecunoscute pentru parfumul lor bogat și intens.

Nota de mijloc a parfumului este învăluită de acorduri fructate – Fructul Dragonului din Sri Lanka, lychee, mango copt – conferind parfumului Beyoncé Heat Kissed o energie pozitivă.
Notele exotice și lemnoase de patchouli natural și santal African se întrepătrund cu o infuzie de vanilie, creând astfel o poțiune de iubire încântătoare.  

Note de vârf: fructul dragonului, lychee, mango

Note de mijloc: orhidee Blazing Red Fury, iasomie Sambac, ulei de trandafir marocan

Note de bază:             lemn de santal african, vanilie, patchouli
 
Sticla Beyoncé Heat Kissed este învăluită într-o nuanță de roșu intens ce personifică spiritul parfumului. O bandă aurie inscripționată cu numele lui Beyoncé înconjoară sticla.
Ambalajul exterior este o combinație de negru intens cu roșu burgund având inscripționate urmele unor buze care dau un sărut.

Fotograful Cliff Watts a captat o latură intimă a lui Beyoncé pentru Campania Beyoncé Heat Kissed, reflectatând aroma incendiară. Reclama print infățișează portetul lui Beyonce  într-o ipostază ce captează atenția.

COLECȚIA

BEYONCE HEAT KISSED EDP 30ml                   90    RON

BEYONCE HEAT KISSED EDP 50ml                   124    RON

BEYONCE HEAT KISSED EDP 100ml               172   RON

Beyoncé Heat Kissed este al șaselea parfum din franciza Heat ce a câștigat numeroase premii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod