Balance Moisture Day Cream

Intr-o lume in care majoritatea dintre noi pune mare accent pe calitate, iar cosmeticelor le acordam o atentie speciala, cautam produse  de top,  pentru a ne ingriji delicat tenul si pentru preveni semnele de imbatranire.

Asadar, daca va doriti un ten curat, o intretinere zilnica usoara si eficienta, BforYou - una dintre noile game cosmetice complete aparute pe piata din Romania, ofera produse foarte bune, de calitate germana, fara parabeni si fara hormoni, testate dermatologic in Germania cu nota “ Foarte Bine “.

Gama de cosmetica BforYou este conceputa pentru toate tipurile de ten, are o textura fina, usoara si se absoarbe imediat.

O alta caracteristica foarte importanta este ca nu lasa tenul incarcat.

Balance Moisture Day Cream este o crema de zi fina si delicata, hidratanta, cu un continut ridicat de gel natural de Aloe Vera si cu substanta activa de Bisabolol din flori de musetel. Hraneste, ingrijeste si calmeaza pielea uscata si sensibila. Fara parabeni si fara hormoni.

Protejeaza tenul de factorii de mediu daunatori, pastreaza elasticitatea si frumusetea naturala. De asemenea, este ideala si ca o baza usoara pentru machiaj.

Mod folosire : Aplicati dimineata pe pielea curata, dupa curatarea cu lotiunea demachianta si lotiunea tonica revitalizanta. Balance Moisture Day Cream aduce pielii un plus de stralucire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod