Astor lansează cea de-a doua ediție Seduction Codes Mascara

Formele curbate sunt din nou la modă ....mai ales când vine vorba de gene lungi, arcuite, gata să seducă. Astor lansează noua Mascara Seduction Codes No2 Volume & Curve Mascara, cea de-a doua mare lansare din franciza SEDUCTION CODES.

Daca vrei gene curbate, le vei avea! Genele voluptoase sunt secretul unui machiaj super seducător. Conferă maxim de volum și arcuire genelor tale cu SEDUCTION CODES No 2 Volume & Curve Mascara:

Creează un efect dramatic, de gene false insă într-un mod simplu, delicat și seducător

Formula pe bază de colagen conferă volum genelor și arcuire, strat după strat

Peria curbată cuprinde perfect genele și are efect de push-up, dându-le volum spectaculos și arcuire incredibilă

Ambalajul are un aspect luxos, glamour și ultra-feminin.
Inspirat din prima varianta a mascarei Seduction Codes, noul ambalaj este acoperit cu un imprimeu în nuanțe de roz-corai. Capacul și baza ambalajului sunt acoperite cu un imprimeu de dantela neagră care ne duce cu gândul la lenjeria sexy si la aerul de boudoir.

Referindu-se la ambalaj, Heidi declara: “Mascara SEDUCTION CODES No2 Volume & Curve de la Astor este super-glam. Culorea roz a ambalajului și marginile dantelate arată extrem de feminin și luxos. Nici nu putea fi mai seducătoare de atât.”

Adoptă formele curbate ale genelor! Bucură-te de volumul și arcuirea pe care ți-o oferă Mascara SEDUCTION CODES No2 Volume & Curve de la Astor.
Trăiește-ți frumusețea!

Nuanțe: negru; Preț recomandat: 30,0 lei; Data lansării - Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod