adidas ORIGINALS by Jeremy Scott

Designerul Jeremy Scott definește moda pop. Brandul său rebel — plin de umor și optimism – este preferatul starurilor pop, dar și al stiliștilor.
Viziunea sa de a remixa și de a integra cultura pop în colecțiile sale – cu rezultate spectaculoase – spune povestea ideii devenită realitate.  Nu există limite. Nu există întrebări. Realitatea se întrepătrunde.  Primul său parfum, Jeremy Scott pentru adidas ORIGINALS, înglobează contrastele puternice din moda pop – unde imaginația e totul.
 
adidas ORIGINALS by Jeremy Scott - Un parfum revoluționar inspirat de designerul Jeremy Scott.

Un triumf al neconvenționalului…  Jeremy Scott pentru adidas ORIGINALS sfidează așteptările cu o formulă unisex care contrastează masculinul și femininul.
 
 
frumoasa… Un mix senzual de trandafir și bergamotă îmbracă parfumul într-o notă de totul-este-posibil invocând parcă aripile iconice Jeremy Scott din colecția adidas Originals.
și bestia… Aromele de tămâie, piper alb și lemn de cașmir adaugă o notă de masculinitate,  invocând totodată spiritele animalice din colecția adidas Originals by Jeremy Scott — hanoracele leopard, jachetele cu printuri inspirate de gorile și tigrii.

Ambalajul parfumului Jeremy Scott pentru adidas ORIGINALS este inconfundabil.
 O variantă a pantofilor iconici ‘Jeremy Scott Wings’ din colecția adidas Originals, sticluța ia forma unei perechi de sneakers din cristal.  Sticla este îmbrăcată în catifea tratată termic și ambalată într-o cutie de pantofi adidas în miniatură cu închidere magnetică.   Este cu siguranță atât un accesoriu de frumusețe, cât și un obiect de colecție râvnit.

Unisex 75 ml apă de toaletă

Pret: 396  Ediție limitată

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod