Ședința foto pentru mirese

Pe data de 15 septembrie am fost invitată de către renumitul fotograf Constantin Antochi să asigur machiajul pentru workshop-ul organizat de fotograful David Beckstead, unul dintre cei mai

Pe data de 15 septembrie am fost invitată de către renumitul fotograf Constantin Antochi să asigur machiajul pentru workshop-ul organizat de fotograful David Beckstead, unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă la nivel mondial. M-a onorat să fac parte din echipa celui care în 2007 a fost numit în “Topul celor 10 cei mai buni fotografi de nuntă din lume” de către American Photo Magazine.

Modelul ales pentru shooting a fost Desiree Malonga. Cu toate că am colaborat cu ea pentru mai multe evenimente și îi cunosc tenul, trăsăturile și personalitatea, de data aceasta am avut emoții.

Faptul că ședința foto se ținea în aer liber, se întindea pe o durată foarte mare de timp și, nu în ultimul rând, tenul lui Desiree are nevoie de culori foarte pigmentate, m-a făcut să acord o atenție deosebită machiajului ei.

Pregătirea tenului am realizat-o la 9:00 A.M. , în timp ce ne savuram cafeaua la o terasă din centrul vechi al capitalei, înconjurate de zeci de fotografi și trecători. Deoarece trebuia să aplic o cantitate mare de culori pigmentate pe pleoape, am ales să încep cu machiajul ochilor, lăsând fondul de ten și pudra la final.

Am optat pentru un machiaj compus din auriu, diferite tonuri de maro, negru și genele false tip bandă (acestea au scos foarte frumos în evidență ochii ei mari și expresivi). Am realizat o bază de porțelan, naturală și pomeții foarte bine conturați și iluminați. Vedeta machiajului a fost  rujul roșu, iar cu această ocazie am finalizat imaginea unei mirese frumoase și senzuale.

Tabloul a fost completat de rochia de mireasă realizată de Cosmina Englizian, cea care deține un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai accesorizată rochie cu cristale Swarovski și perle.

Citește mai mult pe http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod