Nu-ţi lăsa machiajul să o ia la goană! Încearcă spray-urile de fixare

Vara este indiscutabil anotimpul meu preferat. Nopţile de vară, rochiile vaporoase, ieşirile la terase, escapadele la mare sau la piscină, culorile vii şi tenul bronzat, sunt cu siguranţă pe

Vara este indiscutabil anotimpul meu preferat. Nopţile de vară, rochiile vaporoase, ieşirile la terase, escapadele la mare sau la piscină, culorile vii şi tenul bronzat, sunt cu siguranţă pe placul multora dintre voi.

Cu toate acestea, machiajul nostru nu adoră la fel de mult acest sezon. În momentul în care temperatura creşte, machiajul, de cele mai multe ori, dispare sau devine inestetic.

Vestea bună este că putem apela la mai multe produse pentru a ne menţine un machiaj fresh pe tot parcursul zilei: primere, fonduri de ten fluide şi rezistente la apă, farduri de pleoape waterproof, mascara şi eyeliner waterproof.

Însă, cel mai bun aliat al unei fete este de departe un spray de fixare al machiajului.

Este foarte uşor de utilizat, vă oferă o senzaţie plăcută de prospeţime şi, ce este cel  mai important, vă fixează machiajul pe tot parcursul zilei (sau nopţii). Iată care sunt variantele mele preferate de spray-uri de fixare, pe care le folosesc după orice machiaj.

1. Skindinavia este (conform sondajelor) cel mai bine vândut spray de fixare din lume. Avantajul lui este că îl puteţi găsi în mai multe formule diferite, potrivite mai multor tipuri de piele.

Preferatul meu este No More Shine Finish Makeup, deoarece previne excesul de sebum pe tot parcursul zilei.  Este ideal pentru tenurile mixte şi grase. Preţul este accesibil (aproximativ 100de lei). Însă, în România poate fi comandat doar on-line.

2. Make-up Forever Mist&Fix vă oferă aceleaşi beneficii, într-o formulă mai uşoară însă. Îl puteţi gasi cam la acelaşi preţ, în magazinul Make-up Forever sau în Sephora.

3. MAC Fix+ este un spray foarte hidratant şi care vă oferă şi fixare în acelaşi timp.

Care este avantajul său? Machiajul devine mult mai natural şi rezistent, iar preţul este rezonabil având in vedere cantitatea de produs. Îl puteţi găsi cu uşurinţă în magazinele MAC.

Cu oricare dintre aceste spray-uri de fixare, tenul perfect, tuşul și fardul de obraz preferat vor supraviețui şi celor mai fierbinți zile de vară.

Vă aştept cu drag şi pe Facebook (The Lovely Room şi Raluca Luca Make-up Artist) sau pe site.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod