Noile tendinţe în machiaj pentru această primăvară. Vezi ce trebuie să porţi!

Primăvară şi-a pus deja amprenta pe noile colecţii de machiaj şi pe podiumurile prezentărilor de modă. Rozurile pudrate, eyelinerul turquoise ne ademenesc să le purtăm asemenea unor

Primăvară şi-a pus deja amprenta pe noile colecţii de machiaj şi pe podiumurile prezentărilor de modă. Rozurile pudrate, eyelinerul turquoise ne ademenesc să le purtăm asemenea unor fotomodele.


Aşadar, am ales pentru voi look-urile oferite de cele mai mari nume în domeniu pentru pentru această primăvară.

Tonurile de roz pastel sunt prezente şi de această dată, în majoritatea campaniilor publicitare, după cum v-aţi obişnuit. Spre deosebire de Dior şi Laura Mercier, unde întregul machiaj este construit în jurul acestei nuanţe, mă bucur să observ tonuri de watermelon pink în campaniile celor de la Chanel şi Lancome, şi eyelinerul turquoise deschis, de la ochii Emmei Watson.

Totodată, sunt prezente multe nuanţe de albastru şi verde pentru pleoape (YSL, Bare Minerals, Giorgio Armani) şi combinaţii de pasteluri (Shu Uemura).

Look-ul smokey ales de Clarins este surprinzător şi nu prea îşi găseşte identitatea în acest sezon. Preferatul meu este Nars, care şi de această dată a ieşit din tiparele coloristice şi propune pentru acest sezon ochi conturaţi, pudre saturate, nuanţe minunate de orange pentru pleoape şi "deep berry" pentru pomeţi.

În ceea ce priveşte machiajele prezente pe podiumurile din noul sezon se identifică următoarele trenduri:

1. Albastru şi verde pentru pleoape;

2. Sprâncene groase;

3.

Eyeliner;

4. Ten luminos;

5. Gene anii 60;

6. Buze roşii.

Nu uitaţi să ţineţi cont mereu de nuanţa părului şi a pielii voastre, înainte de a alege un machiaj. Culorile pastel sunt, de cele mai multe ori, potrivite blondelor cu tenul deschis.

Sursa foto: Glamography.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod