Martie este luna în care trebuie să profiţi de un machiaj cu adevărat sexy

Martie este fără îndoială luna noastră, în care trebuie să ne simţim frumoase şi răsfăţate. Îndrăzneşte să experimentezi stiluri noi de machiaj şi nu lăsa ca look-ul tău să treacă

Martie este fără îndoială luna noastră, în care trebuie să ne simţim frumoase şi răsfăţate. Îndrăzneşte să experimentezi stiluri noi de machiaj şi nu lăsa ca look-ul tău să treacă neobservat în această lună.
Fii încrezătoare şi simte-te frumoasă, iar acest lucru se va vedea cu siguranţă.




Dacă vrei să mergi la sigur optează pentru un machiaj „all time clasic”. Stilul emblematic „retro-glam”, al fermecătoarei Marilyn Monroe,  va fi mereu la modă. Este uimitor ce poţi face cu un tuş negru şi un ruj roşu.

Asta este frumuseţea machiajului! Iar noi femeile suntem norocoase că putem apela la el, ori de câte ori avem nevoie.

Ai nevoie, aşadar, de un tuş negru, de preferinţă waterproof (eu îl ador pe cel de la MAC - Liquidlast Liner sau Make-up Forever – Aqua Black), un fard nude pentru ochi (încearcă PaintPot de la MAC în varianta nude sau orice alt fard beige), puţin fard auriu pe care îl poţi aplica pe pleoapa inferioară pentru puţină strălucire şi, nu în ultimul rând, rujul roşu. Fiecare femeie trebuie să aibă un ruj roşu! Este asul noastru din mânecă, trucul nostru pentru o apariţie de neuitat, aliatul nostru când vrem să obţinem ceva .

Eu sunt îndrăgostită iremediabil de rujul Ruby Woo de la MAC, deoarece are o nuanţă perfectă de roşu-albăstriu, este mat şi mă face să ma simt frumoasă ori de câte ori apelez la el.

Şi pentru că mi-am dorit mereu să am propriul meu univers în care clientele mele să se simtă frumoase, în această lună voi inaugura cel mai nou studio destinat exclusiv machiajului, The Lovely Room.

Este un concept care s-a născut din pasiune pentru frumuseţe şi din dorinţa de a accentua naturaleţea şi strălucirea interioară a fiecărei femei.

Este un manifest pentru un machiaj fermecător care să aducă un plus de încredere şi bucurie în suflet.

The Lovely Room se adreseaza femeilor care îşi doresc un machiaj profesional, celor care vor să înveţe tehnici de automachiaj, dar şi persoanelor pasionate de acest domeniu şi care îşi doresc să afle de la profesionişti secretele acestei meserii.

Vă invit, aşadar, pe Strada Londra nr. 17 să descoperiţi universul The Lovely Room, special creat pentru voi.

Vizitaţi-ne pe site pentru mai multe detalii legate de servicii şi cursuri (www.thelovelyroom.ro) şi pe pagina noastră de facebook- TheLovelyRoom unde vă aşteaptă un minunat concurs de 8 Martie.

Marea câştigătoare va avea parte de un tratament demn de covorul roşu, pentru o apariţie de neuitat.

Să aveţi parte de o primăvară minunată şi nu uitaţi să vă simţiţi mereu frumoase.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod