Cum poţi să obţii un machiaj sexy, de divă, în doar câteva minute

Unul dintre workshop-urile pe care îl susţin în studio este „The night diva”. Se adresează femeilor care vor să înveţe să se machieze ca un profesionist, prin tehnici simple, dar de mare

Unul dintre workshop-urile pe care îl susţin în studio este „The night diva”. Se adresează femeilor care vor să înveţe să se machieze ca un profesionist, prin tehnici simple, dar de mare efect pentru o seară specială, în care îşi doresc să fie în centrul atenţiei.




Aşadar, haideţi să vedem cum putem obţine un look care, cu siguranţă, nu va trece neobservat. După ce aţi aplicat baza de machiaj, fondul de ten şi corectorul cu care aţi acoperit toate imperfecţiunile, urmează machiajul ochilor.

De altfel, acest machiaj este unul care pune accent pe privire.

Pentru următorul pas, aveţi nevoie de o bază neagră cremoasă pentru pleoapa mobilă,  fard negru şi glitter argintiu. Aplicaţi mai întâi baza cremoasă pe toată pleoapa mobilă, trasând spre exterior pentru a obţine clasicul ochi de pisică. Nu este nevoie să folosiţi foarte mult produs, mai ales că are tendinţa să se strângă dacă este o cantitate prea mare.

Folosiţi mai apoi fardul negru pe linia pliului şi pe pleoapa inferioară.

Uniţi cele două linii, iar pe centru adăugaţi glitter-ul argintiu. Mare atenţie când aplicaţi glitter-ul pentru că vă puteţi murdări pe toată faţa.  Mai aveţi nevoie de un strat de mascara, şi puţin gloss nude pe buze (la un astfel de machiaj buzele nu trebuie să iasă în evidenţă, de aceea este bine să folosiţi o nuanţă cuminte). Restul sunt doar accesoriile şi atitudinea potrivită.

Pentru mai multă inspiraţie şi detalii despre workshop-uri, vă aştept pe site (www.ralucaluca.com) şi în studio ( www.thelovelyroom.ro) .

Vă îmbrăţişez cu drag!

Foto: Ştefan Dani
Make-up: Raluca Luca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod