6 produse de machiaj waterproof, perfecte pentru o vară caniculară

Machiajul de vară este de cele mai multe ori o provocare pentru multe persoane. Testăm mereu produse noi, culori noi, texturi care par a fi potrivite sezonului cald. Eu ador vara, deoarece pot

Machiajul de vară este de cele mai multe ori o provocare pentru multe persoane. Testăm mereu produse noi, culori noi, texturi care par a fi potrivite sezonului cald. Eu ador vara, deoarece pot înlocui produsele dense cu texturi uşoare, astfel machiajul meu este mult mai fresh, realizat cu produse mai puţine, şi mult mai rapid.



Sunt şi eu într-o continuă testare a produselor care apar pe piaţă, le testez în diferite ipostaze „călduroase sau umede”, tocmai ca să văd dacă îmi oferă ceea ce promit. Astfel, mi-am propus să vă dezvălui care sunt produsele meu favorite pentru vară şi sper să le gasiţi şi voi potrivite.

1.

Am să încep cu produsul principal al verii, pe care toată lumea ar trebui să-l aibă, crema de faţă cu protecţie SPF. Vă recomand să folosiţi un factor de protecţie de minim 35 dacă aveţi tenul mai închis, sau 60 pentru tenul alb. Iar dacă vă doriţi şi puţină culoare, încercaţi cremele pigmentate sau BB. Eu am facut o pasiune pentru aceste produse, favoritul meu este APIVITA Suncare SPF 30 Light texture tinted face cream, dar imi place şi Estee Lauder Daywear BB SPF35 sau SkinCeuticals Sport UV Defense SPF 45.

2. Anticearcănul Waterproof este un alt produs pe care ar trebui să îl alegem cu atenţie în sezonul cald, deoarece un produs nepotrivit se va strânge sau va dispărea după un timp.

Eu folosesc Lancome Effacernes Waterproof Undereye Concealer, arată perfect chiar şi după o zi petrecută la piscină. La fel de bune sunt Maybelline Coverstick Waterproof Concelear sau Make-up Forever Full Cover Waterproof Concelear.

3. Dacă sunt momente în care vă doriţi o acoperire mai puternică, încercaţi fondul de ten waterproof. Un rezultat foarte bun îl obţin folosind  Estee Lauder Double-Wear Stay in Place Makeup, Revlon Color Stay Foundation sau Shiseido Sun Protection Liquid Foudation(cu factor de protecţie 42, este foarte hidratant şl are o textură lejeră).

4. Fardurile de pleoape au fost mereu o provocare pe tot parcursul verii, şi cred că sunteţi de aceeaşi părere.

Nu veţi da greş folosind gama Aqua Eyes de la Make-up Forever(au nişte culori superbe la farduri, creioane sau tuşuri), Waterproof Eyeshadows Yves Saint Laurent sau Maybelline EyeStudio Colour Tattoo.

5. Genele pot fi definite vara cu ajutorul rimelurilor waterproof. Astfel veţi evita situaţiile neplăcute când tot produsul se întinde. Sincer, nu ma dau în vânt după aceste produse deoarece sunt dificil de demachiat, dar în cazurile când sunt absolut necesare folosesc Lancome Hypnose Drama WP Mascara, Maybelline Great Lash Waterproof Mascara sau Estee Lauder Sumptuous Waterproof Mascara.

6. Şi să nu uităm de buze! Vara ador balsamurile pigmentate pentru zi, rujurile şi glossurile waterproof pentru seară.

Sunt îndrăgostită de balsamurile Benefit, Benetint Lip&Cheek Stain, pe care le aplic şi pe buze dar şi pe pomeţi şi sunt absolut superbe. Pentru seara îmi plac foarte mult nuanţele de la YSL Volupte Sheer Candy, deoarece au pigmenţi extraordinari şi rezistă foarte mult pe buze, fără a le usca.

Vă aştept cu drag şi pe site sau Facebook pentru mai multă inspiraţie.

Vă îmbrăţişez!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod