5 machiaje care te vor face să arăţi fabulos în această vară

În acest sezon trebuie să experimentăm culorile vibrante şi îndrăzneţe. Aşadar, haideţi să punem deoparte negrul şi să optăm pentru nuanţe luminoase, care să ne pună în evidenţă

În acest sezon trebuie să experimentăm culorile vibrante şi îndrăzneţe. Aşadar, haideţi să punem deoparte negrul şi să optăm pentru nuanţe luminoase, care să ne pună în evidenţă ochii, pomeţii şi buzele. Încercaţi aceste tipuri de machiaje în această vară şi cu siguranţă nu veţi trece neobservate de către cei din jur.

1. Smokey eyes de vară

Nuanţele bronzate sunt varianta negrului şi griurilor din machiajele smokey de iarnă. Rezultatul, trăsături mai delicate dar cu acelaşi efect sexy, ideal pentru seară.

Avantajul acestui tip de machiaj este că îl puteţi purta şi la birou, cu un singur strat de mascara.

2. Pomeţi luminoşi

Secretul folosirii unui blush fuchsia sau tangerine (în tonuri portocalii) este cantitatea pe care o aplicaţi. Dacă pielea voastră este mai închisă la culoare puteţi aplica cu încredere mai mult produs, iar dacă aveţi o piele deschisă aplicaţi-l mai discret.

3. Buze roz

Tonurile în nuanţa de prună a iernii, au fost înlocuite cu cele roşii primăvara, iar acum, vara, în minunatele nunaţe de roz.

Încercaţi, aşadar, tonuri tinereşti dar în acelaşi timp sofisticate de fuchsia. Pentru a completa look-ul aveţi nevoie doar de un zâmbet frumos, puţin mascara şi un decor tropical.

4. Farduri colorate

Când este momentul să ne jucăm cu nuanţele de farduri colorate dacă nu vara? Albastrul, verdele, movul sau rozul sunt o alegere ideală pentru un machiaj fresh de vară. Păstraţi accentul doar pe ochi, folosind doar un gloss neutru pentru buze.

5. Tuş în culori

Acordaţi atenţie şi pleoapei inferioare şi trasaţi o linie de tuş colorată, ca în machiajul Rihannei.

Puteţi estompa linia şi trasa spre exterior. Adăugaţi khol negru pe interiorul ochilor pentru o privire sexy, ideală pentru seară, şi straturi generoase de mascara pentru profunzime.

Orice machiaj aţi alege, ţineţi minte că frumuseţea vine din interior. Nimic nu este mai potrivit un machiaj luminos şi colorat decât un zâmbet venit din suflet. Vă aştept şi pe Facebook (Raluca Luca şi The Lovely Room) sau pe site.

Vă îmbrăţişez!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod