2 reguli de bază în arta machiajului

Până acum ți-am povestit despre cum ar trebui îngrijit tenul, pentru a-l putea păstra frumos și sănătos pe o perioadă cât mai indelungată. Nu uita că, pe lângă toată îngrijirea de la

Până acum ți-am povestit despre cum ar trebui îngrijit tenul, pentru a-l putea păstra frumos și sănătos pe o perioadă cât mai indelungată. Nu uita că, pe lângă toată îngrijirea de la exterior, majoritatea problemelor provin din interior. Dacă ai o problemă cu tenul pe care cremele obișnuite nu o pot repara, este indicat să-ți faci un set de analize recomandat de medic. În pus, alimentația sănătoasă este asul din mânecă, pentru un corp (inclusiv ten) sănătos.

Machiajul este arta de a-ți scoate în evidență frumusețea și de a-ți ascunde micile imperfecțiuni.

Cu alte cuvinte, folosit corect, machiajul te poate scoate din multe încurcături. Pe lângă asta, orice femeie știe că un machiaj frumos îi poate face ziua mai bună. Ca un bonus la sesiunile de shopping care au fost inventate în exclusivitate pentru femei, un machiaj reușit îți va da încredere în tine și te vei simți cu mult mai atrăgătoare :) .

Să începem! Regula de bază este ca niciodată să nu aplici machiaj fără să ai pe față crema de protecție. Aceasta îți va hidrata tenul, ți-l va proteja de factorii exteriori nocivi (praf, fum de țigară etc) și va face ca machiajul să reziste.

A doua regulă este să nu te machiezi dacă nu ai fost învațată cum să o faci. Adu-ți aminte că machiajul are scopul de a-ți scoate în evidență frumusețea.

Documentează-te despre culorile care ți se potrivesc, despre stilul machiajului și trăsăturile tale. De exemplu, dacă ochii tăi sunt micuți și apropiați, este o greșeală să aplici creion negru pe mucoasă. În felul acesta, vei reuși să lași impresia că aceștia sunt mai mici decât în realitate și...rezultatul nu va fi cel așteptat.

Citiți mai mult pe http://siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod