Produsele esenţiale pentru un machiaj reuşit de toamnǎ Echilibru cromatic cu e.l.f. Cosmetics

A venit toamna aşa că trebuie să ne adaptăm atȃt garderoba cȃt şi machiajul la noul sezon. Toamna, natura este cel mai bun pictor, iar terapia cromatică ne aduce echilibru. Acest echilibru cromatic îl regăsim şi în gama e.l.f. Cosmetics pentru această toamnă: farduri în nuanţe de maro, rujuri în culoarea vinului, pudra de un roşu ruginiu.  
 
 
Ten perfect şi fără imperfecţiuni

În această toamnǎ, este obligatoriu să ai un ten perfect. Aşa că transformă-ţi faţa într-o pânză netedă şi fără imperfecţiuni cu ajutorul unui primer cu infuzii minerale de la e.l.f. Cosmetics. Acest primer pentru ten, cu acţiuni multiple, va pregăti tenul pentru ca machiajul să fie aplicat uniform şi să se menţină mult timp. Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va păstra timp îndelungat pe pleoape şi nu se va aduna în pliul ochiului dacă veţi începe pregătirea pentru machiaj prin aplicarea unui primer pentru ochi.
 

Nu toate femeile sunt binecuvîntate cu un ten perfect, dar cu un corector şi un fond de ten bun putem fi.  Folosind fondul de ten e.l.f. Flawless Finish Foundation, care are o textură mătăsoasă, veţi obţine un ten fără imperfecţiuni.   


Sprȃncene groase şi bine conturate

Dacă pȃnă acum aţi purtat sprȃncenele cȃt mai subţiri, acum este timpul să le lăsaţi să crească, pentru că în toamna 2013 se poartă sprȃncenele groase si bine conturate. Aşa că nu trebuie să va lipsească  e.l.f.  Eyebrow Stencil Kit,  care conţine şabloane pentru  sprȃncene cu ajutorul cărora  puteţi obţine o formă perfectă a acestora. Ceara pigmentată  defineşte şi da formă sprâncenelor, iar pudra cu pigment de culoare le dǎ un aspect perfect arcuit. 


SmokeyEyes în nuanţe de maro

Makeup artiştii ne propun pentru toamna iarna 2013/2014 un machiaj smokey brown eyes.
Aşa că vă propunem fardul de ochi mat, cu o textura cremoasa, de culoare maro, care este perfect ca şi bază pentru acest tip de machiaj. Apoi cu fardurile de ochi e.l.f. Flawless Eyeshadow în nuanţe de maro şi cu ajutorul setului de pensule profesionale  puteţi realiza acest machiaj în mare vogă. Nuanţele frumos coordonate oferă o conturare profesională şi definită a ochilor, care va permite să creaţi un look  perfect pentru această toamna.


Buze în culoarea vinului

Şi cum este toamna, cu toţii ne gîndim la recolta bogată de struguri şi vin. Şi cum wine lips este trendul sezonului,   va propunem să va răsfăţaţi buzele cu un ruj în culorile vinului care se va păstra timp îndelungat şi care va da strălucire acestora.  

Iar pentru că machiajul să fie complet, nu uitaţi de mascara pentru volum sau poate chiar de genele false si de pudra bronzanta.
Păstraţi-va machiajul la fel pe întreaga perioada a zilei cu un produs miraculos şi invizibil, noul spray pulverizator pentru fixarea machiajului de la e.l.f. Cosmetics. Acesta revigorează, hidratează şi netezeşte tenul cu ajutorul unor ingrediente cum ar fi aloe, ceai verde, castravete şi vitamina A, C si E. 

Toate produsele le puteti gasi pe http://www.eyeslipsface.com.ro, iar in aceasta perioada te poti bucura si de oferte speciale.


e.l.f. considera ca tehnologia inovativa, ingredientele de calitate si sistemul de livrare extraordinar nu ar trebui sa se limiteze doar la brandurile de prestigiu din domeniu. Fiecarei femei trebuie sa i se ofere oportunitatea de a participa la inovatie, fara a-si sacrifica insa bugetul. Cosmeticele e.l.f. sunt create pentru a imbunatati si a accentua trasaturile fiecareia, nu pentru a le ascunde.

Lansata indrumarea celebrului make-up profesionist Scott-Vincent Borba, e.l.f.
este o companie revolutionara care activeaza in domeniul frumusetii, capabila sa iti ofere o linie de cosmetice de foarte buna calitate, la un pret accesibil. 
1 din 12

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod