Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

Unele dintre noi sunt posesoarele unor minunaţi ochi mari, suntem altele însă, care doar ne-am dori să îi avem mari. Întotdeauna un machiaj va arăta mai bine pe ochi mari, cu o pleoapă

Unele dintre noi sunt posesoarele unor minunaţi ochi mari, suntem altele însă, care doar ne-am dori să îi avem mari. Întotdeauna un machiaj va arăta mai bine pe ochi mari, cu o pleoapă generoasă.

Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

Dacă totuşi ochii tăi sunt mici sau doar vrei să le dai volum, cu câteva produse şi doar câteva tips-uri, te voi ajuta să depăşeşti această provocare.

  1. Pleoape nude. Începem prin aplicarea unui fard nude, cu textură mată, acesta va uniformiza coloritul pleoapei şi îţi va lăsa libertatea de a alege unde să aplici umbrele

Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

  1. Aplică eyeliner – trasează o linie subţire de eyeliner maro sau gri, la baza genelor superioare şi inferioare, începând din colţul intern spre colţul extern.
    Accentuează un pic colţurile externe, ca ochii să pară mai lungi.

 Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

  1. Dă profunzime – prin aplicarea unui fard, cu unul până la două tonuri mai închis decât fardul aplicat ca bază, în pliul pleoapei va da profunzime ochilor. Pentru trecerea dintre culori poţi folosi o pensulă de blending sau chiar degetul inelar.

 Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

  1. Luminează colţul intern al ochilor, cu un iluminator. Ca ochii să pară şi mai mari, aplică pe arcadă, imediat sub sprânceană acelaşi iluminator. Produsul va da luminozitate dar şi volum.

 V

  1. Gene voluminoase – dacă eşti înzestrată de la natură cu cu gene lungi şi curbate, aplică mascara în câteva straturi, dacă natura nu te-a înzestrat însă, cu ele, poţi apela cu încredere la genele false.
    Oricare dintre variante va dă volum şi aspectul de ochi mai mari.

Vrei ca ochii tăi să pară mai mari? Iată 5 trucuri!

Prin machiaj putem corecta sau transforma orice imperfecţiune, însă cel mai important este să ne acceptăm aşa cum suntem, cu ochi mari sau mici, cu buze mari sau mici, cu calităţi şi defecte. Din fericire industria beauty s-a dezvoltat atât de mult încât există soluţii pentru orice.

Dacă îţi este teamă să aplici tips-urile de mai sus, vino la cursurile de machiaj de la ABA MAKE-UP ACADEMY, unde poţi învăţa de la cum să aplici fondul de ten, la colorimetrie şi formele ochilor sau look-uri complete! Trebuie doar să îţi faci curaj în a descoperi minunata lume a machiajului!

FOTO Cristian Dobre - www.cristiandobre.com

 

Kiss, kiss!

Alina

The art of illusion,

The world of make-up!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod