Un truc genial care intensifică nuanța fardului a devenit viral. Încearcă-l și tu!

Vaselina cosmetică este folosită pe scară largă în alte țări, datorită proprietăților sale intens hidratante. Deși la noi nu este prea bine cunoscută, vaselina cosmetică are o mulțime de întrebuințări cât se poate de utile.
Este folosită pentru a vindeca buzele crăpate, pentru a reface călcâile crăpate și pentru a hidrata pielea uscată a coatelor sau genunchilor. De asemenea, o poți folosi pentru netezirea și îngrijirea sprâncenelor.

Dar un makeup artist i-a găsit o altă întrebuințare, cât se poate de originală. Tânara, al cărei nume pe Instagram este flicke.r, susține că vaselina este o bază excelentă pentru fardul de pleoape. Iar efectul său se pare că este de-a dreptul miraculos. Aplicată într-un strat foarte subțire pe pleoape, vaselină cosmetică intensifică culoarea fardului.
Aceasta a postat câteva imagini pe contul său Instagram pentru a-și demonstra teoria.




În instrucțiunile sale, tânăra recomandă ca pe pleoape să se întindă foarte puțină vaselină, iar apoi să se aplice fardul pudră de pleoape. Aceasta mai avertizează că trucul funcționează numai cu fardurile care nu sunt exagerat de pigmentate, pentru că altfel produsul este dificil de distribuit uniform.

Cum funcționează acest truc? Se pare că vaselina oferă fardului de pleoape mai multă aderență și îi intensifică culoarea datorită substanțelor uleioase pe care le conține.
Iar datorită texturii sale grase, aceasta oferă un plus de luminozitate fardului.




Dacă vrei să încerci acest truc, secretul este să folosești extrem de puțină vaselină cosmetică, pentru a evita efectul de piele uleioasă, care va face apoi ca fardul să se acumuleze în pliurile pleoapelor.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod