Un makeup artist transformă femeile obișnuite în miresele perfecte: 25 de imagini spectaculoase

Pentru cele mai multe femei care și-au planificat nunta, machiajul și rochia de mireasă s-au aflat cu siguranță în topul principalelor preocupări.
Este normal să acorzi atât de multă atenție acestor lucruri, mai ales dacă îți dorești fotografii impecabile, pe care să le arăți și nepoților.

Dacă pentru machiajul de zi cu zi ne descurcăm și singure, atunci când vine vorba de machiajul de nuntă ne dorim cel mai bun specialist cu putință. Iar un makeup artist din Albania are un program foarte încărcat, în special datorită machiajelor sale care au devenit virale pe rețelele de socializare.

Citește și: 
Cum arătau 18 vedete înainte de a deveni reginele stilului. Transformările sunt incredibile!


Arber Bytyqi reușește să transforme femeile obișnuite în adevărate prințese, totul cu ajutorul fardurilor. Makeup artistul postează des pe pagina sa de Instagram imagini înainte și după cu miresele pe care le machiază, iar transformările sunt incredibile.
Deși unele persoane sunt de părere că un machiaj de nuntă ar trebui să fie cât mai natural și discret, fanii specialistului din Albania îi contrazic. 

Arber reușește să ascundă perfect orice imperfecțiune a tenului și se folosește de efectul de lumini și umbre pentru a pune în valoare trăsăturile.

Descoperă 25 de imagini înainte și după care demonstrează că orice femeie poate arăta precum o divă în ziua nunții. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod