Un chip si trei stiluri de machiaj in numai zece minute

Se stie: fiecare femeie este frumoasa intr-un fel unic si are acel "ceva" care o face aparte - o privire deosebit de expresiva, buze senzuale, sau un ten ca de portelan... Ce-ar fi insa ca, operand cateva schimbari in machiaj si coafura, sa te redefinesti, fiind la fel de frumoasa - dar, parca, o alta persoana, cu o aura misterioasa si incitanta? Vei gasi tot ce iti trebuie in trusa de farduri si nu ai nevoie decat de zece minute! Pe care dintre urmatoarele trei infatisari ti-ai dori sa o incerci mai intai?

Farmecul irezistibil al naturaletii

Aplica baza de machiaj. Timp necesar: un minut

De ce: Un strat de fond de ten va ascunde imperfectiunile tenului si iti va conferi un plus de prospetime. Este de preferat sa optezi pentru un produs lichid, care nu se "aduna" in pliurile fetei si care se aplica uniform.
Cum: Pune in palma cateva picaturi de fond de ten si intinde-l pe fata, asa cum procedezi si cand aplici crema hidratanta.

Un par stralucitor si plin de volum. Timp necesar: cinci minute

De ce: O coafura frumoasa va fi admirata de catre toti cei din jur si va atrage atentia asupra ochilor.

Cum: Umezeste putin parul, cu ajutorul unui pulverizator si foloseste o perie rotunda. La sfarsit, aplica spuma speciala pentru volum.

Accentueaza privirea. Timp necesar: trei minute

De ce: Orice femeie arata mai bine daca foloseste un rimel si un fard sidefat, in nuante pastelate.
Cum: Aplica o nuanta deschisa pe pleoape si un fard putin mai inchis spre baza superioara, sub sprancene. Sunt de evitat fardurile mate, care inaspresc privirea.

Buze pline si senzuale. Timp necesar: un minut

De ce: Un ruj in tonuri deschise, cat mai aproape de natural, se va potrivi intotdeauna chipului tau si, daca folosesti un produs lichid, va fi mai durabil si mai usor de aplicat. Alege o nuanta calda de roz sau bej.
Cum: Foloseste un contur de buze cu doua-trei tonuri mai deschis decat rujul, iar ulterior aplica rujul, din doua miscari.

Straluceste prin culori si nuante naturale

Lasa parul sa alunece drept pe umeri. Timp necesar: patru minute

De ce: Datorita suprafetei sale netede si stralucitoare, parul drept reflecta mai bine lumina decat buclele, facandu-l sa para mai stralucitor si deci, vei arata mai tanara.
Daca iti vei pune si o panglica, atentia celor din jur va fi atrasa de ochi si obraji, astfel incat eventualele riduri de pe frunte nu vor mai fi atat de evidente.
Cum: Foloseste un pieptene cu dinti rari si aplica spuma coafanta, pentru a imblanzi suvitele "rebele".

Subliniaza sprancenele. Timp necesar: doua minute

De ce: Asemeni parului, sprancenele se subtiaza o data cu trecerea timpului. De aceea, este necesar sa folosesti un creion, de preferinta maro (negrul este de evitat, pentru ca inaspreste trasaturile fetei).
Cum: Piaptana sprancenele cu periuta speciala si coloreaza acele spatii unde firul este mai rar sau lipseste.

Uu par mai stralucitor. Timp necesar: un minut

De ce: Parul care sclipeste respira tinerete prin toti porii, iar infatisarea ta plina de prospetime reprezinta una dintre cele mai eficiente metode pentru a da timpul inapoi.
Cum: Pulverizeaza pe pieptene spray cu particule stralucitoare si trece-l prin par, de la radacina spre varfuri.

Foloseste pudra autobronzanta. Timp necesar: doua minute

De ce: Un ten usor bronzat arata mai sanatos si este foarte placut privirii, iar pudra autobronzanta este usor de folosit ori de cate ori este necesar.
In afara de asta, nici un alt produs cosmetic nu subliniaza atat de frumos
Cum: Foloseste o pensula scurta cu fire dese, pentru mai multa precizie si aplica pudra pe frunte, nas si obraji.

Mai multa luminozitate pentru buze. Timp necesar: un minut

De ce: Buzele frumos conturate si stralucitoare distrag atentia de la ridurile fine din jurul gurii. Cu ajutorul unui gloss, buzele vor arata natural si vor fi frumos definite.
Cum: Alege o nuanta neutra, care confera mai multa senzualitate buzelor decat un ton inchis.

Un chip luminos si expresiv

Intensifica-ti privirea. Timp necesar: doua minute

De ce: Daca nu ai prea mult timp la dispozitie, foloseste o nuanta cat mai deschisa (argintiu sau alb), iar ochii vor parea mai mari si mai stralucitori, si vei arata mult mai tanara.
Cum: Alege un fard usor sidefat si aplica-l uniform, in strat subtire, pe intreaga suprafata a pleoapei.

Un plus de culoare in obraji. Timp necesar: doua minute

De ce: O data cu inaintarea in varsta, pielea devine mai palida si isi pierde stralucirea naturala. Revigoreaz-o cu ajutorul pensulei si a fardului de obraz, intr-o nuanta calda si apropiata de cea a rujului.

Cum: Aplica produsul pe pometi, intinzandu-l uniform spre tample.

Parul prins in coada e nostim si atractiv. Timp necesar: trei minute

De ce: Este confortabil si va fi intotdeauna modern. Aceasta ca sa nu mai spunem ca, in felul acesta, privirile celor din jur vor fi atrase spre buze si ochi, care sunt cele mai frumoase parti ale fetei pentru majoritatea femeilor.
Cum: Prinde parul usor, fara a-l trage mult spre spate si lasand cateva suvite sa alunece libere, incadrand frumos chipul. Foloseste o esarfa in nuante vii, dar ai grija ca acestea sa se regaseasca in tinuta vestimentara.

Capteaza atentia prin privire. Timp necesar: trei minute

De ce: Folosind tusul de ochi, vei avea o privire mai intensa si mai patrunzatoare. Efectul este si mai reusit daca, in acelasi timp, aplici un fard de ochi intr-o nuanta foarte deschisa.
Cum: Traseaza o linie fina, dintr-o singura miscare, incepand de la extremitatea interna a ochiului.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 3 Mai 2008, 18:43
    culoarea fardului

    nu este adevarat ca negrul inaspreste privirea deoarece eu folosesc aceasta culoare si mi se potriveste cel mai bine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod