Trucurile de machiaj din 2016 pentru a-ți evidenția ochii

Alege farduri în nuanţe metalice

Fardurile de pleoape cu un sidef ce oferă impresia unei culori metalice sunt potrivite pentru un machiaj sexy și misterios seară. Optează pentru culori calde, precum auriu, cupru, şampanie. Rezultatul va fi un look absolut spectaculos. Acest tip de machiaj se potriveşte de minune cu rochiile negre pentru că oferă un plus de luminozitate şi strălucire.
Foto: elitetoronto.blogspot.com 
 

Machiaj eyeliner

Înlocuiește fardul de ochi cu eyeliner-ul

”Pentru o privire pătrunzătoare poţi înlocui fardul de ochi cu un eyeliner. În plus este mult mai simplu şi mai rapid de aplicat decât să blenduiesti culorile de fard.
Poţi desena o codiţă lungă gen cat eyes,  pentru a-ţi alungi ochii, o variantă chic şi potrivită pentru zi. După ce te vei obişnui cu mişcarea, îţi va lua doar câteva clipe până să termini. Deşi eyelinerul negru este cel mai des folosit, în primăvara  aceasta  poţi  experimenta  şi eyelinerul  colorat”, este de părere makeup artistul Katiuşa Popovici.
Foto: byrdie.co.uk
 
 
Machiaj de ochi in nuante deschise

Folosește farduri în nuanțe nude

"Dacă vrei să obţii efectul de mărire al ochilor, alege nuanţe deschise de fard pentru ochi, iar în loc să mergi pe varianta clasică de smokey eyes, care oricum nu e potrivită pentru zi, alege o nuanţă maro şi mascara pentru volum. Foloseşte farduri foarte puţin sidefate, care să confere privirii tale un strop de culoare”, ne sfătuiește makeup artistul Katiuşa Popovici.
Foto: kaprizen.com
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod