Trucuri de machiaj de la NYX – Cum să găsești fondul de ten potrivit

Găsirea fondului de ten perfect poate fi dificilă, așa că urmează ghidul de mai jos realizat de producătorul de cosmetice NYX, pentru a afla câteva lucruri esențiale.

Probabil și tu te confrunți cu probleme în a găsi un fond de ten bun, indiferent dacă nuanța ta este prea caldă sau rece, nu-i așa? Cel mai des acest lucru este cauzat de faptul că nu ai nevoie de o singură nuanță pentru tot tenul, ci secretul este să combini mai multe nuanțe astfel încât să obții culoarea potrivită tenului tău în funcție de sezon și în funcție de zonele pe care vrei să le scoți în evidență.

Stabilește-ți așadar nuanța de fond de ten potrivită cu produsul NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation.

Povestea de despărțire


Da, este adevarat. NYX a trebuit să se despartă de fondul de ten original Total Control Drop. Însă formula Pro a venit cu o revigorare totală. Acest fond de ten lichid este acum 100% vegan, iar pielea ta îl va iubi chiar mai mult decât înainte. Fondul de ten Total Control Pro Drop poate merge de la o acoperire ușoară până la o acoperire completă, în funcție de pofta pe care o ai în fiecare zi. Este, de asemenea, construibil, ușor, catifelat și îți lasă pielea netedă ca untul. Nu te vom judeca dacă te desparți de fondul tău de ten vechi pentru a-l alege pe acesta nou.

Ce este greșit la fondul tău de ten actual


Spune rămas bun fondurilor de ten de primăvară, vară, toamnă și iarnă, care să se potrivească cu nuanța tenului tău în fiecare anotimp, în funcție de cât de bronzată ești. Cu noul fond de ten de la NYX Total Control Pro Drop, nu trebuie să cumperi mai multe nuanțe de fond de ten NYX Professional Makeup pentru a ține pasul cu anotimpurile. Lasă acest fond de ten să servească drept o baghetă magică în acoperirea personalizată și în jocul de umbre pe care vrei să îl faci pe fața ta. 

Picătură după picătură – tu vei avea controlul fondului de ten! Acest fond de ten total personalizabil îți va permite să creezi o acoperire semi-mată, cu un astfel natural. Culoarea fondului de ten persistă și durează până la 12 ore - fără transfer. Formula este 100% vegană. Fără parabeni. Fără sulfați. Fără ulei mineral. Fără conservanți. 

Adaugă picături cu Hue Shifter-ul preferat până când vei ajunge la nuanțele și umbrele dorite.

Noi umbre în fiecare sezon


Trecerea de la sezon la sezon este ușoară cu Hue Shifter. Aceste patru nuanțe de corecție a culorilor te vor ajuta să îți faci rutina pielii perfectă.

Alb: Luminează și deschide aspectul general al pielii cu această nuanță deschisă la culoare pentru un ten răcoros în primăvară.

Negru: Adâncește și întunecă fondul de ten pentru a se potrivi bronzului tău cu această nuanță conturantă.

Galben: Păstrează-ți strălucirea fină de vară în timpul toamnei cu această nuanță galbenă.

Roșu: Răcorește-ți și echilibrează-ți nuanța de fond de ten de iarnă cu acest Hue Shifter pentru tonuri de piele cu o nuanță roșiatică.

Și nu am terminat încă. Du nuanța perfectă de fond de ten la nivelul următor, adăugând în combinație și unul dintre iluminatoarele NYX. Alege între nuanța caldă și cea răcoroasă, în funcție de tipul de piele și de dorințe, pentru a oferi fondului tău de ten o strălucire redusă sau înaltă. Această rutină oferă o corecție a pigmentului și un plus de strălucire personalizat pentru toate tipurile de piele!

Sfat profesional: Pensula NYX Total Control Drop Foundation și fondul de ten Total Control Pro Drop au fost create una pentru cealaltă! Aruncă nuanța perfectă de fond de ten direct pe perie și amestecă totul pentru un ten perfect și uniform.

Dacă nu ești sigură ce nuanță să încerci mai întâi, ia testul NYX Foundation Finder și lasă compania să facă treaba pentru tine.

Vrei și o alternativă la fondul de ten Total Control Drop? Atunci ia în considerare fondul de ten Can't Stop Won't Stop Full Coverage. Cu 45 de nuanțe incluse, există o nuanță Can't Stop Won't Stop pentru fiecare ten!

Vrei cel mai bun fond de ten pentru strălucire? Încearcă fondul de ten NYX Born to Glow Naturally Radiant! Acest fond de ten lichid va amplifica strălucirea naturală a pielii și se va amesteca perfect cu celelalte produse Born to Glow. Vei iubi strălucirea netedă și uniformă pe care o vei obține de la Born to Glow! 

Care este cel mai bun fond de ten pentru un ten care să arate nemachiat? Îți recomandăm tonerul pentru piele colorată Bare With Me! Îți vei acoperi fața nu cu fond de ten, ci cu o a doua piele hidratată cu Bare With Me Tinted Skin Veil. Această formulă cremă de acoperire oferă un finisaj satinat care lasă pielea udă și proaspătă. Încearcă toate cele 12 nuanțe și vei găsi acoperirea naturală perfectă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod