Trucuri de frumusețe ingenioase care îți fac viața mai ușoară

Femeile petrec în medie 55 de minute pe zi pentru a se aranja, potrivit unui studiu. Descoperă câteva trucuri eficiente ca să nu-ți irosești timpul în fața oglinzii
Cu alte cuvinte, ne irosim o parte a vieții prin ritualurile zilnice de machiere, aranjare a părului și alegerea hainelor. Dar cum nu putem renunța la ele, trebuie să găsim metode prin care să le facem mult mai rapide și eficiente. Iată câteva astfel de trucuri care îți fac viața mai ușoară zi de zi și te ajută în același timp să economisești bani, prezentate de brightside.me:

Prelungește durata de viață a unei manichiuri

Manichiurile cu gel sau acril au devenit foarte populare pentru că sunt practice și rezistente. Singura problemă este că trebuie să retușezi unghiile o dată la două săptămâni sau mai rar, în funcție de ritmul în care îți cresc unghiile. Dar puțin glitter aplicat la baza unghiei va masca zona crescută și vei putea să astfel să mergi mai rar la întreținere.




Fixează un nasture cu ojă

Dacă ești în întârziere și tocmai ai descoperit că un nasture este slăbit și riști să-l pierzi, aplică puțin lac de unghii transparent pe el. După uscare, oja va fixa nasturele și va preveni căderea.



Prelungește viața tușului de pleoape

Acest secret nu funcționează cu toate tipurile de tuș, ci numai cu cele de tip cariocă. Atunci când aplicatorul se deteriorează, scoate vârful și pune-l la loc cu celălalt capăt în exterior.
Tușul tău va fi ca nou!




Împăturește hainele ca să le poți alege mai ușor

Te enervezi în fiecare dimineață pentru că nu găsești hainele pe care le cauți? Împăturește-le astfel încât să fie vizibile chiar și în sertare. Le vei scoate mai ușor și nu va mai trebui să le reorganizezi atât de des.




Conturează-ți mult mai simplu trăsăturile

Tehnica de machiaj prin care se conturează trăsăturile feței rămâne în continuare un mister pentru cele mai multe femei. Dar există o regulă foarte simplă care te va ajuta să obții rapid cele mai bune rezultate. Secretul este să trasezi de două ori cifra trei pe ten, așa cum apare în imagine, iar apoi să blenduiești folosind o pensulă pentru machiaj sau un burete special.




Înnoadă o curea lungă

Curele prea lungi sunt dificil de purtat dacă nu știi cum să le fixezi. În loc să le înfășori și să le fixezi cu elastic, poți realiza noduri care arată interesant.



Realizează o pensulă evantai

Pensulele evantai sunt eficiente pentru a aplica pudra sau pentru a curăța excesul de machiaj de pe ten. Dar dacă nu vrei să investești într-o nouă pensulă, poți prinde o pensulă clasică cu două agrafe de păr astfel încât să obții o pensulă tip evantai.




Prelungește aroma parfumului

Nu trebui să porți sticla de parfum cu tine oriunde mergi, dacă încerci acest truc. Aplică pe încheieturile mâinilor puțină vaselină cosmetică, apoi pulverizează parfumul.
În acest fel parfumul va rezista întreaga zi pe piele.




Eliberează-ți mâinile când îți usuci părul

Îți va fi mai ușor să-ți treci degetele prin păr și să-l usuci mai repede dacă ai ambele mâini libere. Găsește un loc în care poți agăța uscătorul și folosește-ți mâinile pentru a te pieptăna sau pentru a crea bucle cu peria.



Tratează coșurile rapid

Dacă descoperi că ți-a apărut un coș fix înaintea unei întâlniri sau a unui eveniment important, aplică pe el câteva picături de soluție pentru ochi. Aceasta va micșora capilarele și va duce la diminuarea coșului.




Petrece mai puțin timp la duș

Îți ia mult timp să potrivești apa de la duș astfel încât să fie așa cum vrei? Un trec genial te va ajuta să grăbești acest proces. Găsește temperatura ideală pentru tine, apoi trasează două linii cu marker rezistent la apă.
Data viitoare când faci duș, aliniază cele două linii și ai obținut rapid temperatura perfectă pentru tine.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod