Top 10 look-uri de pe covorul roşu. De la ce vedete să te inspiri!

Cea de-a 88 ediţie a Premiilor Oscar a fost una dintre cele mai aşteptate, şi cum să nu aştepţi când, Leonardo Dicaprio, nominalizat pentru a VI-a oară la categoria “Cel mai bun actor”

oscars-red-carpet-2016_2000x1125-1200x675

Cea de-a 88 ediţie a Premiilor Oscar a fost una dintre cele mai aşteptate, şi cum să nu aştepţi când, Leonardo Dicaprio, nominalizat pentru a VI-a oară la categoria “Cel mai bun actor” este marele favorit?

Aşteptarea însă a meritat, iar Dicaprio nu ne-a dezamăgit şi aplecat cu statuieta pentru “Cel mai bun actor”! Nici vedetele de pe covorul roşu nu au dezamăgit anul acesta şi au avut, cel puţin din punct de vedere al machiajului, look-uri spectaculoase! Mi-a fost destul de greu să realizez acest top! Unul dintre principiile pe baza cărora am făcut selecţia, a fost aplicabilitatea machiajelor în viaţa de zi cu zi. Care sunt preferatele mele? Vei vedea imediat!

T

10. Rooney Mara a ales un machiaj cu accent pe buze. Tenul este luminos, subtil conturat. Ceea ce mi-a plăcut şi mai mult a fost smoky eyes-ul în nuanţe pământii, care doar îi evidenţiază culoarea ochilor şi îi completează perfect ţinuta!

T

9. Îşi cunoaşte foarte bine forma feţei şi respectă cu stricteţe regulile de corecţie, Reese Withspoon are de fiecare dată un machiaj impecabil. De această dată a optat pentru un machiaj în nuanţe aurii, care pe deoparte îi complimentează ochii albaştri, pe de altă parte, nuanţele folosite, sunt complementare culorii rochiei! Pomeţi bine definiţi şi rujul, rosu-orange fac acest machiaj perfect!

T

8.

Nuanţele de gri petrol şi gri metalic îi accentuează culoarea albastră a ochilor lui Saoirse Ronan. Buzele nude, tenul are un aspect natural uşor strălucitor. Saoirse respectă tendinţele de anul acesta şi o clasează pe locul opt în topul clasamentului.

T

7. Frumuseţea hispanică a Sofiei Vergara este reliefată printr-un machiaj accentuat. Ochi de felină, conturaţi de gene false. Aş fi optat pentru un ruj mai deschis însă îi vine foarte bine şi cel pe care îl poartă. Observăm contouring-ul nasului şi pomeţii perfecţi definiţi, este un machiaj clasic pentru ea!

T

6. Pe Isla Fisher am remarcat-o în “Confession of a Shopaholic”, rolul i s-a potrivit mănuşă, se vede că are stil. Eyeliner-ul îi conturează perfect ochii, buzele roşii sunt “accesoriul” perfect pentru rochia în nuanţe deschise. O alegere mai potrivită nici că putea face!

T

5. Kerry Washington poartă un machiaj retro, grafic. Eyeliner, buze nude, este sexy dar decentă. Dacă ar fi avut buzele roşii, în combinaţie cu pielea, ar fi devenit, cred eu, vulgară. Îmi place simplitatea şi rafinamentul de care a dat dovadă!

T

4.

Dacă la Globurile de Aur a dat chix cu machiajul, de această dată îşi merită locul patru în acest clasament, a ales un machiaj diafan, luminos. Ochii sunt definiţi, pomeţii evidenţiaţi doar prin iluminator, buzele în nuanţe naturale complimentează rochia pe care o poartă. Olivia Wilde a avut un look demn de covorul roşu! Foarte, foarte inspirat!

T

3. Locul 3 îi este rezervat lui Charlize Theron care a optat pentru un glam look a la Hollywood. Soft Smoky eyes-ul în nuanţe de maro şi auriu cu buze nude, lucioase se potrivesc perfect cu rochia roşie şi nuanţa părului blond auriu. Nu sunt foarte multe de spus în ceea ce o priveşte. Este mereu impecabilă!

T

2. Una dintre favorite la categoria “Cea mai bună actriţă”, Jennifer Lawrence, a purtat un Smudged smoky eyes în nuanţe nuanţe calde. Tenul este natural machiat, în tendinţe anul acesta, sprâncene naturale şi pomeţi uşor definiţi! Îmi place că are un look lejer, denotă detaşarea de premiu. Pentru mine tu ai fost favorită, dar nu-i nimic, poate anul viitor!

T

1. Locul I mi-a dat mari bătăi de cap! Nu m-am putut decide, de aceea vom avea două vedete pe acest loc.

Prima este Margot Robbie, pe care o ador chiar şi nemachiată! Pentru Oscar ea a ales să poarte un look “sun touched like”. Tenul pare bronzat dar asta datorită iluminatorului, strategic aplicat pe frunte, centrul pomeţilor şi nas. Buzele sunt naturale, ochii foarte subtil accentuaţi. Părul uşor neglijent dă rochiei o notă sexy, fără să pară prea mult sau prea încărcată deşi… e o rochie foarte strălucitoare. Era imposibil să nu fie pe locul I. Imposibil!

T

And on top of the top este una dintre cele mai frumoase femei, Câte Blanchett!!! Ce îmi place foarte, foarte mult la ea este că este distinsă, poartă ţinutele cu lejeritate, îţi doreşti să fii ea. Mi-a părut foarte rău că nu a luat premiul Oscar însă de la mine îl are pentru look. Aşaaa, deci îmi place că a ales ca baza să fie aproape transparentă, observe nişte riduri, pomeţii sunt îmbujoraţi şi o fac şi mai angelică. Ochii machiaţi doar cât să facă contrastul şiş a le evidenţieze culoarea. Părul strâns într-o coafură lejeră îi evidenţiază accesoriile. Nu ştiu dacă pe altcineva ar fi arătat la fel de bine această ţinută, acest machiaj şi da, această coafură.

Rochia opulentă este echilibrată prin machiaj şi păr! Daaa, îmi place cel mai mult!

Observ cu admiraţie că pe covorul roşu apar vedete ce îţi echilibrează opulenţă prin machiaj şi păr, faţă de anii trecuţi. Simplitatea şi bunul gust încep să definească din ce în ce mai mult stilul vedetelor internaţionale. Te invit şi pe tine să îţi realizezi look-uri asemănătoare cu cel al vedetelor. Dacă nu ştii şi vrei să înveţi, treci pe la şcoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, mă voi ocupa personal să obţii look-uri demne de Premiile Oscar. Cam atât despre cea de-a 88 ediţie, o aşteptăm cu nerăbdare pe a 89-a! Cum ţi se par alegerile mele?

 

See you next time!

The art of illusion,

The world of make-up!

Alina

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod