Tendintele in machiajul de iarna

Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, Dana Argesan, make-up artist L'Oreal, va ajuta sa va alegeti din timp nuantele si fardurile potrivite acestui anotimp. De asemenea, va ofera sfaturi de aplicare corecta a acestora.

Iarna 2002 - 2003 rezerva culorilor visiniu-pruna, albastru marin si mocca (culoarea cafelei) posibilitatea sa se desfasoare in voie pe pleoapele domnisoarelor si doamnelor care vor sa fie in pas cu moda. Pentru rujuri, se poarta nuantele de visiniu-violet (inchis) precum si nuantele transparente.
In general si fardurile, ca si rujurile, este recomandat sa fie in culori sidefate.

Unghiile ar putea fi colorate in aceeasi cromatica ca si fardurile: visiniu pruna, bordeaux, cu o textura foarte lacuita, nu sidefate. Accentul in machiajul de iarna pica pe ochi si pe buze.

Dana Argesan mai spune ca prezenta tusului negru sidefat este obligatorie, mai ales la machiajul de seara. In cazul machiajului de zi este indicata o combinatie intre mocca si albastru marin, cu un ruj culoarea cafelei.

Si pentru ca iarna este un anotimp mai aspru, inainte de aplicarea fardului, inca de cu seara, se va aplica o crema foarte hidratanta in functie de tipul de ten si un balsam de buze (pe baza de miere de albine).
Nu trebuie neglijate nici mainile, care trebuie si ele foarte bine hidratate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod