Tendinte in machiaj toamna-iarna 2009-2010

Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2009-2010 aduc in prin plan femeia puternica, indrazneata, increzatoare in fortele proprii, dar si eleganta.
Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2009-2010 aduc in prin plan femeia puternica, indrazneata, increzatoare in fortele proprii, dar si eleganta. Machiajul este foarte bine definit, in culori tari, care permit accentuarea ochilor sau a  buzelor.

Se renunta la nuantele sidefate, usoare, romantice si se adopta un stil bine definit.

Gene dramatice


Genele voluminoase, dramatice, dar cu un aspect atat de natural incat cu greu se poate pune la indoiala autenticitatea lor, vor fi vedete in acest sezon. Aceasta toamna este dedicata elegantei puternice si femeii sigure pe sine.
Totul este bine definit si in acest trend se inscriu si genele.

Poti folosi genele false pe care le poti aplica singura sau genele fir cu fir, ce sunt aplicate in saloanele de infrumusetare. Singura conditie este sa alegi genele de calitate. Daca nu esti adepta genelor false, o mascara pentru volum te va ajuta sa ai look-ul pe care il doresti.


Rujul rosu


Toamna este anotimpul vinului, iar in sezonul toamna-iarna 2009-2010, culorile vinului rosu se transpun si pe buze. Daca in ultimii ani rujul rosu a intrat si a iesit din tendite, in acest sezon se instaleaza destul de sigur.
Alege un ruj mat, evitandu-le pe cele foarte glossy. Combina acest trend cu un ten perfect, cat mai clar, alaturi de un machiaj simplu al ochilor, dar bine definit, ne sfatuiesc specialistii make-up-application.suite101.com.

Buzele nud


La polul opus buzelor rosii se afla buzele nud, in culori cat mai apropiate de nuantele naturale ale buzelor.

Nu este nevoie sa investesti in rujuri sau glossuri in culori nude, este suficient sa tamponezi cu degetul foarte putin fond de ten sau corector pe buze, apoi, pentru hidratare, sa folosesti un balsam de buze incolor.
Efectul va fi unul foarte natural. Acest trend poate fi foarte bine asociat cu stilul smokey eye, care se pastreaza in tendinte.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod