Machiaj

Tendinţe în machiaj sezonul primăvară/vară 2017

Mhhhh, ştiu că îţi plac buzele roşii! Ghici ce? Şi mieee! Şi da, sunt în trend. Texturi mate sau lucioase, nu contează buzele perfect definite şi accentuate prin culori vibrante de roşu se poartă. Tocmai mă gândeam că merg perfect cu tenul satinat! Valentino, Dolce & Gabana Jason Wu sunt adepţii acestui look.


Acestea sunt principalele tendinţe. Din sezonul trecut s-a păstrat smudge smoky eyes, strobing make-up, dar nu ne deranjează ba din contră ne lasă să alegem exact ce ne place! Well, în această primăvară poţi alege machiajul care te face să te simţi cât mai bine în pielea ta, mai ales că avem o mare varietate de propuneri.

Tendinţele în machiaj sunt foarte importante, de aceea le am integrate şi în cadrul modulului începători, unde afli care au fost tendinţele în ultimii patru ani, ce alegem din ce se propune, care sunt tendinţele în sezonul următor. Sincer? Este una dintre cele mai aşteptate şedinţe ale cursurilor pe care le predau! Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitaţi să daţi share!

Alina,
The art of illusion,
The world of make-up.
Alina Brăilescu – www.abacademy.ro
Imagini Getty Images

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod