Tendințe în machiaj pentru iarna 2020

Și machiajul a fost adaptat la purtarea măștii. În acest sezon accentul se pune pe machiajul ochilor, nuanțele intense de fard și tușul negru fiind cele mai importante trenduri.

Iată care sunt principalele tendințe în machiaj pentru iarna 2020:


Gene bine definite

Aplicarea extensiilor de gene și pe pleoapa inferioară este un trend important al acestui sezon. Oferă mai multă intensitatea privirii și este un look pe care îl poți obține chiar și fără gene false. Tot ce trebuie să faci este să-ți definești genele inferioare cu mascara, astfel încât să devină mult mai vizibile și accentuate.

Citește și: Machiaj pentru ochi rotunzi. Cum să îl realizezi corect

Fard de pleoape glossy

Doar pentru că vei purta masca de protecție toată iarna nu înseamnă că va trebui să renunți la trendurile de machiaj. Acest look, care este ideal pentru iarnă, pune în valoare ochii cu ajutorul fardurilor de pleoape cu strălucire glossy. Îți oferă un aspect sexy și interesant, care este în același timp foarte ușor de realizat.
Fardurile cremoase sunt simplu de aplicat și vei reuși să-l folosești chiar dacă nu ai mai încercat până acum.

Fard de pleoape violet

Machiajul în tonuri de negru și gri pe care îl purtăm de obicei iarna este înlocuit în acest sezon cu unul îndrăzneț, în nuanțe de mov și violet. Trendul fardului în această culoare intensă este foarte răspândit în rândul influencerițelor. Dacă vrei să creezi mai multă dimensiune, poți asocia diferite tonuri ale aceleiași culori.

Creion dermatograf aplicat pe pleoapa inferioară

Conturul ochilor cu o nuanță intensă de creion dermatograf este un alt trend interesant pe care îl poți încerca în această iarnă. Aplică pe linia inferioară a pleoapei un creion într-o nuanță de albastru sau mov, iar apoi definește-ți genele inferioare și superioare cu mascara, pentru un look dramatic.

Sprâncene răsfirate

Dacă în trecut cele mai multe femei se străduiau să-și alinieze perfect firele sprâncenelor, în prezent sprâncenele cu un aspect răvășit sunt în tendințe.
Poți obține acest look folosind un gel pentru sprâncene, care te va ajuta să obții acel efect de sprâncene groase și răsfirate.

Eyeliner în două nuanțe

De ce să porți o singură nuanță de eyeliner când ai putea purta două? Acest trend poate fi personalizat foarte mult, în funcție de nuanțele și modelul pe care îl preferi. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, atunci sigur nu vei da greș cu asocierea dintre negru și auriu. Este alegerea perfectă pentru un machiaj de petrecere din perioada festivă.

Machiaj disco

Acest trend este inspirat de stilul disco al anilor '70. Fardul de pleoape argintiu este asociat cu gene foarte bine definite sau cu extensii de gene. Este un machiaj retro, excelent pentru petrecerile de Crăciun sau Revelion din această iarnă, chiar dacă vor fi unele restrânse.

Machiajul neon al ochilor

Păstrează acest machiaj pentru cele mai mohorâte zile de iarnă, când ai nevoie de un strop de culoare și de ceva care să-ți aducă zâmbetul pe buze.
Nuanțele intense ale fardului neon te vor înveseli cu siguranță. Poți opta pentru două culori, precum acest machiaj în tonuri de verde neon și lila.

Rujul în culori închise

Poate că nu este un machiaj pe care îl poți purta zi de zi, însă este un look pe care îl poți încerca din când în când. Avem tot mai puține ocazii de a ne etala colecția de rujuri, dar dacă ai oportunitatea, atunci merită să optezi pentru un ruj într-o culoare foarte închisă, care se poartă sezonul acesta. Secretul este să găsești nuanța care ți se potrivește cel mai bine. Alege o nuanță închisă, cu o tentă de roșu sau mov.

Buze în stilul anilor '90

Trendurile inspirate de anii '90 sunt tot mai puternice de la un sezon la altul, fie că vorbim de modă sau frumusețe. Iar buzele în nuanțe mate de maro și brun, cu un contur accentuat, nu puteau să lipsească.
Este un look reprezentativ pentru acea perioadă, iar fashionistele și influencerițele par să-l fi redescoperit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod