Tanara si slaba cu ajutorul machiajului!

Trecerea anilor isi pune amprenta pe chipul nostru. Un semn important al trecerii anilor este pierderea concentratiei de pigment de la nivelul pielii si reducerea elasticitatii acesteia, ceea ce determina si pierderea volumelor.
Trecerea anilor isi pune amprenta pe chipul nostru. Un semn important al trecerii anilor este pierderea concentratiei de pigment de la nivelul pielii si reducerea elasticitatii acesteia, ceea ce determina si pierderea volumelor.

Frumusetea chipului este studiata de mii de ani, oamenii intrebandu-se ce anume face ca o figura sa fie placuta, iar alta nu. Desi nu s-a ajuns inca la un consens in aceasta privinta, specialistii sunt de parere ca simetria, formele pline si asemanarea cu chipul unui copil sunt principalele caracteristici in care se incadreaza conceptia generala despre frumusete.
"Ochii migdalati, pometii accentuati si buzele carnoase ma duc intotdeuna cu gandul la look-ul copilaresc", spune Maria Pauna, make-up artist Jovsky Studio.

Odata cu trecerea anilor, pielea isi pierde din pigmenti, facandu-ne sa parem sterse si obosite. Pe langa aceasta problema, colagenul din piele este slabit, pielea se "lasa" si ne pierdem formele rotunde, pline, ale fetei.

O metoda foarte buna de a readuce tineretea pe chipul tau este aceea de a o "sculpta" prin machiaj.
Cu ajutorul fondurilor de ten sau pudrelor in nuante diferite, poti obtine iluzii care au efectul de a-ti intineri chipul. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici nuante mai inchise sau mai deschise de fond de ten in anumite zone ale fetei. Aceasta tehnica iti permite sa scoti in evidenta formele pline ale fetei, cele specifice unui chip tanar.

Cum procedezi?


Ai nevoie de trei nuante diferite de fond de ten cu ajutorul carora sa realizezi umbre si lumini care vor reda tineretea chipului tau:

  • Prima nuanta este, de fapt, fondul tau de ten obisnuit, de aceeasi nuanta ca si pielea ta, pe care il aplici pe toata fata - la acesta se raporteaza celelalte doua nuante de fond de ten.
  • Cea de-a doua nuanta este cu un ton - doua mai deschisa. O vei folosi pentru a ilumina anumite zone ale fetei.
  • Cea de-a treia nuanta va fi cu un ton mai inchisa decat culoarea de baza.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela pe 11 Sep 2009, 13:28
    Make-up

    Efectuez machiaj pentru fiecare zi speciala din viata ta! Ma poti contacta la makeupmirela[at]yahoo.com sau 0724.50.66.68

    0
    0

  • secretul chinezesc de slabit pe 30 Iul 2009, 12:42
    fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • gabitza89 pe 18 Mar 2009, 12:53
    machiaj natural

    Ce poate fi mai bun pentru tenul nostru decat un machiaj natural! Deasemenea tot ce mancam se reflecta pe tenul nostru ! Pentru o discutie ca intre fete despre un ten frumos id meu este close_to_u_89! O zi superba va doresc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod