Stralucire de primavara pe chipul tau!

Asteptam cu nerabdare primele raze ale soarelui si, incepand cu 1 martie, sperantele pentru zile insorite sunt indreptatite. Desi, "oficial", primavara se instaleaza ceva mai tarziu, cum vine prima zi...
Asteptam cu nerabdare primele raze ale soarelui si, incepand cu 1 martie, sperantele pentru zile insorite sunt indreptatite.

Desi, "oficial", primavara se instaleaza ceva mai tarziu, cum vine prima zi din martie, cum ne dezmortim si suntem gata sa sarbatorim anotimpul renasterii si, bineinteles, Ziua Femeii.

Frumusetea ta trebuie sa fie in ton cu natura, cu prospetimea caracteristica sezonului. Pentru ca tu sa stralucesti precum zilele insorite de primavara, iti prezentam cateva dintre cele mai noi produse.

Genifique - "Activator de tinerete"


O promisiune demna de luat in seama facuta de specialistii Lancome. Dupa un program de cercetare care a durat zece ani, cei de la Lancome iti prezinta Genifique: un produs conceput sa regenereze activitatea genelor tineretii, stimuland producerea de proteine specifice pielii tinere.
 
Laboratoarele de cercetare Lancome au modificat profilul unei proteine specifice pielii tinere.

Cu ajutorul modelului de piele reconstruita in vitro, cercetatorii au reusit sa demonstreze ca substantele active concentrate din formula Genifique relanseaza activitatea anumitor gene, stimuland astfel sinteza proteinelor specifice pielii tinere. In acest mod, spun acestia, pielea isi redobandeste aspectul tanar dupa 6 ore.
 
Pret estimat: 370 – 390 lei

Guerlain Terracotta Collection 2009


Guerlain s-a inspirat din culorile misterioase ale teracotei pentru a crea Terracotta Collection 2009. Culorile predominante ale acestei colectii se potrivesc de minune pielii aurii, bronzate cu putin ajutor din partea ta...

Terracotta Gloss Mat este disponibil in trei nuante: 01 Rose Pondichery; 02 Beige Bengali si 03 Rouge Sultan, care se asorteaza de minune cu nuantele lacului de unghii Terracotta Nails: 01 Goa Sand, 02 Bombay Shell si 03 Kerala Sunset.

Pret Terracotta Gloss Mat - 113 lei;
Pret Terracotta Nails - 100 lei.

DiorSkin Radiant Base


Baza fluida pentru machiaj DiorSkin Radiant Base a fost inspirata de stralucirea cristalelor de gheata, pentru a conferi tenului tau un aspect radiant.

Aplicat dupa crema ta de zi obisnuita, DiorSkin Radiant Base netezeste pielea, fiind o baza ideala pentru fondul tau de ten.

Inovatiile care stau in spatele acestui nou produs Dior sunt Nano-Network si Radiant Ice Crystal Complex. Particulele perlate aproape imperceptibile ofera tenului tau o stralucire aparte.

DiorSkin Radiant Base este disponibil intr-o nuanta universala, 002 Lumiere Or.

Sephora Press-on Eye Patch


Machiaj perfect al pleoapelor, in trei nuante, in cateva secunde. Suna ireal? Sephora iti pune la dispozitie, in colectia pentru aceasta primavara, Press-on Eye Patch - un aplicator cu ajutorul caruia obtii imediat machiajul perfect.

Fara zeci de pensule, buretei, farduri si nuante. Tot ce trebuie sa faci este dezlipesti folia protectoare, sa lipesti aplicatorul pe pleoape, il lasi timp de patru secunde iar cand il vei indeparta vei avea un machiaj de indiviat, in trei nuante.

Sephora Press-on Eye Patch este disponibil in cinci variante de culori: Dark/Light Grey, Brown/Pink, Silver/Lilac, Dark/Light Brown si Brown/Green.
 
Pret: 16 lei

Eau de parfum Chloe


Ca sa poti simti cu adevarat aroma primaverii, invaluie-te intr-un parfum proaspat, floral si vesel, precum zilele insorite. Chloe concentreaza insusirile care definesc femeia puternica, rafinata, creativa si jucausa.

Creat de Michel Almairac si Amandine Marie, Chloe exprima libertate, prin notele florale efervescente de bujor si lychee, in combinatie cu frezie, mireasma caracteristica primaverii. Notele de varf aduc acorduri suave de trandafir, magnolie si lacramioara, toate acestea puse in valoare de aromele elegante si rafinate de ambra si lemn de cedru.

Pret: 259 lei/50ml
 

Slim Flash

Impachetari cu parafina la tine acasa. Slabesti 4 cm in 40 de minute, iti tonifici pielea si elimini toxinele.
199,00
TVA Inclus
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod