Stralucire aramie cu cele mai noi produse autobronzante!

Vara este acum atat de aproape incat, daca inchizi ochii poti auzi glasul marii si simti aroma brizei... Cu toate acestea, concediul este inca departe si tu iti doresti inca de acum sa ai pielea bronzata si stralucitoare, ca si cum abia te-ai fi intors din vacanta. Ca sa nu mai spunem ca un bronz reusit te va face sa te simti de doua ori mai sexy! Solutia este chiar langa tine: produsele autobronzante, prezente pe piata intr-o gama extrem de variata, care vor raspunde tuturor dorintelor si necesitatilor tale!

Autobronzantele sunt metoda de bronzare recomandata de catre dermatologi. Aceasta bronzare fara soare este o pigmentare a pielii la suprafata. Astfel, rezultatul culorii este direct legat de calitatile fiziologice ale pielii: gradul sau de hidratare si regularitatea suprafetei.

Produse autobronzante pentru fata



Pentru un ten bronzat frumos, uniform si plin de stralucire, Avon a lansat Crema Autobronzanta pentru fata SPF 6. Produsul isi face efectul in numai 3 ore de la aplicare, hidratand epiderma timp de pana la 8 ore si va conferi tenului tau un aspect de bronz natural.
Produsul este disponibil in varianta 50 ml, la pretul de 159.900 lei (15,99 lei noi).

Vichy iti recomanda Capital Soleil Crema Autobronzanta pentru fata, a carei formula hidratanta, brevetata, contine un agent de netezire pentru o culoare ultranaturala si stralucitoare. Produsul este disponibil in farmacii, la pretul de 372.000 lei (37,2 lei noi).

Stila iti ofera pudra autobronzanta Stila Sun. Produsul este de culoarea bronzului si ofera tenului tau o stralucire care da senzatia ca "doar te-a mangaiat discret soarele"... Aplicarea sa iti asigura o imagine de vara plina de sanatate fara a te supune consecintelor daunatoare ale soarelui. Produsul are o compozitie speciala, care nu "curge" si nu creeaza pete. Prezentata intr-un ambalaj metalic de culoarea bronzului, cu oglinda, Stila Sun ofera tenului tau stralucire imediata si un usor aspect bronzat.

The Body Shop iti sugereaza produsele autobronzantele din gama Fake it!. Acestea sunt absorbite usor si se usuca repede, lasand un parfum proaspat pe piele. Cu ingrediente naturale precum untul de shea, ceara de albine si uleiul de musetel, aceasta gama ofera nu numai un bronz cu aspect sanatos si natural, ci si o piele fina si catifelata.
Tenul tau se va simti fericit si rasfatat cu Fake it! Self Tan Lotion for face, care costa 525.000 lei (52,5 lei noi).

Produse autobronzante pentru corp



Pentru un corp a carui culoare aramie si stralucitoare va fi admirata de catre toti cei din jur, Vichy iti recomanda Capital Soleil Spray multipozitii pentru corp, care se aplica ultrarapid si usor, lasand o culoare uniforma si naturala pe tot corpul. Il gasesti in farmacii, la pretul de 476.000 lei (47,6 lei noi).

Culoarea trebuie sa fie uniforma. Pentru aceasta, Avon a lansat gelul exfoliant pentru corectarea nuantei bronzului, imbogatit cu ulei de eucalipt. Produsul este disponibil in varianta 200 ml, la pretul de 199.900 lei (19,99 lei noi).

De la The Body Shop iti recomandam produsul Fake it! Self Tan Mousse for body (675.000 lei/67,5 lei noi), cu ajutorul caruia vei obtine un bronz frumos si uniform pe tot corpul, in numai cateva ore.

Inainte de aplicarea autobronzantelor, pielea trebuie pregatita cu grija folosind un exfoliant si chiar o crema hidratanta pentru a obtine apoi un bronz uniform cu aspect natural.


10 sfaturi pentru a obtine un bronz perfect, uniform si stralucitor

  • Produsele autobronzante au nevoie de timp pentru a-si face efectul, asa incat nu fi nerabdatoare. Lasa-le sa actioneze timp de aproximativ o ora inainte de a evalua rezultatul final.

  • Dupa aplicarea autobronzantelor, cand faci dus sau baie, este recomandabil sa nu stai prea mult in apa, aceasta sa nu fie prea fierbinte si sa nu masezi intens pielea.

  • Ideal ar fi sa te dezbraci complet inainte de aplicarea produselor, dar, daca vrei sa vezi cum vei arata pe plaja, le poti folosi si avand un costum de baie - dar unul pe care nu intentionezi sa-l mai porti, pentru ca se va pata.

  • Aplica produsul pe fiecare zona dintr-odata. De exemplu, in cazul partii din fata a corpului, nu aplica mai intai pe abdomen, apoi pe picioare, pentru a te intoarce dupa aceea la bust si gat. Risti sa obtii o culoare neuniforma.

  • Pentru a preveni colorarea excesiva a palmelor, poti purta manusi de plastic sau chirurgicale.

  • Tine cont de faptul ca ritmul de autobronzare nu este acelasi pentru tot corpul; in unele zone, efectul este mai rapid.
    Nu exista o regula - in unele cazuri, picioarele se bronzeaza cel mai repede, in timp ce alte femei se bronzeaza cel mai repede pe brate. Numai propria experienta te va lamuri in ce categorie te incadrezi.

  • Asteapta aproximativ o jumatate de ora inainte de a te imbraca.

  • Daca ai facut o greseala si au aparut pete intunecate, nu intra in panica si incearca sa folosesti un produs exfoliant, pe care sa-l aplici numai in zonele afectate, tamponand cu atentie.

  • Atentie la maini! Daca nu folosesti manusi de protectie, spala-te pe maini dupa fiecare noua aplicare, insistand in zona unghiilor si a cuticulelor. Pana la urma, tot manusile sunt cea mai sigura solutie!

  • Aplica din nou produsele autobronzante, imediat ce observi ca nuanta a inceput sa se estompeze.




  •  

    Comentarii (1)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • adina384 pe 21 Sep 2009, 11:39
      creme bronzante cu acid hialuronic

      Agentul autobronzant ( DHA ) creaza un bronz uniform in cateva ore, lasand pielea fina si radianta. Recomandata pentru toate tipurile de piele, in special cea dezhidratata si uscata. http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47715/Crema-autobronzanta-Self-tanning-moisturiser

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod