Stop! Prea mult machiaj!

O umbra prost plasata, o pensula neadecvata sau o lipsa a tehnicii si iata cum ai pus prea mult machiaj. Nu te speria insa, iata un mic indreptar al greselilor de machiaj folosind cele mai simple gesturi.
O umbra prost plasata, o pensula neadecvata sau o lipsa a tehnicii si iata cum ai pus prea mult machiaj. Nu te speria insa, iata un mic indreptar al greselilor de machiaj folosind cele mai simple gesturi.

Prea multa crema hidratanta inainte de machiaj?


Ai avut mana bogata, stratul este prea gros, iar machiajul risca sa curga.
Truc: Pentru a nu strica de la inceput machiajul, intinde foarte bine crema cu miscari de masaj descendente spre gat, decolteu si umeri. Si daca tot ramane prea mult, tamponeaza fata cu un servetel si asteapta, pentru ca restul cremei sa intre bine in piele, inainte de a incepe machiajul.


Prea mult anti-cearcan?


Conturul ochilor este o zona extrem de fina, unde tot excesul de produs se vede de departe!
Truc: Nu iti ramane decat degetul, cel mai bun instrument pentru a face ca surplusul sa dispara. In practica, sterge cu degetul uscat coltul intern al ochiului si pleoapa mobila. Pe ochi, fa cu atentie miscari delicate. Nu a mai ramas decat sa pudrezi lejer zona cu o pudra translucida pentru fixare.    

Prea mult fond de ten?


E peste tot, o adevarata masca pana la sprancene si la linia parului.
Truc: Elimina surplusul cu un burete de latex foarte putin umezit. Pentru sprancene, umezeste un betisor cu vata si trece-l peste sprancene, in sens invers, pentru a ridica surplusul. Apoi sterge sprancenele cu o pensula mica, speciala. La sfarsit, daca ramane un pic de fond de ten in par, sterge-l cu un burete umed.   

Prea mult fard de obraz?


Fie ca este un blush roz, rosu sau caramiziu, nu vrei sa arati ca o papusa ruseasca.
Truc: Ai nevoie de o discheta demachianta uscata pentru a estompa culoarea, reproducand exact gesturile pe care le-ai folosit pentru a aplica fardul.
Daca efectul este inca prea pronuntat, aplica peste blush un strop de fond de ten cu ajutorul unui burete pentru a uniformiza si finiseaza cu un voal de pudra.   

Prea mult fard de pleoape?


Culoare debordanta pe pleoape si culoare prea intensa si/sau prea sidefata. Tocmai ai adaugat 10 ani in plus la varsta ta!
Truc: Ia o discheta demachianta imbibata cu lotiune demachianta si sterge delicat fardul care depaseste arcada sprancenelor. Cu un capat al betisorului cu vata, intinde urcand spre tample pentru a evita demarcatiile. Daca ai pus intr-adevar prea mult, alege un mini-burete de latex imbibat in lotiune pentru a indeparta excesul.     

Prea aprins rujul de pe buze?


Un ruj intens, gen Dior-Monica Belluci nu se potriveste tuturor!
Truc: Primul lucru de facut, este sa iei un servetel de hartie pe care sa-l strangi intre buze. Daca tot este prea mult, ia o picatura de fond de ten pe deget si tamponeaza pe comisura si conturul buzelor, lasand culoarea la centru. Termina cu un strat de gloss transparent pentru un efect stralucitor.

Articol realizat cu sprijinul revistei Les Nouvelles Estetiques
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • suzana pe 10 Sep 2009, 10:54
    hi

    cel mai tare machiaj :rimel,luciu:D

    0
    1

  • karysya pe 2 Iul 2009, 11:02
    nu stiti ce vreti...

    mai fetelor...majoritatea dintre voi nu au mai mult de 15 ani..am dreptate?de ce pana mea va dati cu toate kkturile pe fata?sa deveniti mai interesante?la 20 de ani o sa aratati k babele..ce ..daca va ”mascati”asa credeti ca se uita baietii la voi...da da,,,(la anu)...am o experienta destul de bine avansata in acest domeniu si nu e indicat sa folosesti aceste produse..faceti ce vreti..SI NU MAI FITI RAUTACIOASE.....ASTA E SITE NU PIATA:p

    0
    1

  • adda pe 23 Iun 2009, 10:40
    superslim?

    VA ROG F MULT SA NU LUATI PASTILE DE SLABIT ! ! ! EU AM LUAT SUPERSLIM SI MI S-A FACUT RAU SI AM FOST INTERNATA IN SPITAL CU TOXINFECTIE.

    1
    1

  • lucia pe 5 Iun 2009, 12:12
    da cum?

    sa nu mai ziceti ca daca iei capsulele alea si nu faci miscare sau putin sport poti sa slabesti ca o sa rada si curcile FARA SPORT NU SLABESTI NICI MOARTA

    0
    1

  • Superslim pe 31 Mai 2009, 20:29
    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi

    Hei ai auzit ? Superslim te trimite ieftin in forma la mare ! Slabire din prima luna intre 5-9 kilograme !!! PROFITA ACUM DE NOUA SUPER OFERTA DE PRETURI A VERII si de DISCOUNTURILE URIASE de peste 50 % : 1 - 3 cutii SuperSlim = 55 lei PER cutie 4 - 9 cutii SuperSlim = 50 lei PER cutie peste 9 cutii SuperSlim = 45 lei PER cutie Acorda-ti sansa de a fi asa cum iti doresti ! Pentru comenzi trimite-ti mail cu adresa numele si un nr de telefon la super_slimm100@yahoo.com ori tel la 0771 .208. 512 Pentru mai mult detalii accesati site-ul nostru: www.superslimnew.webs.com

    0
    1

  • michelle_eva pe 28 Mai 2009, 11:06
    Vai tuuu

    "Bla-bla" ai grija sa nu cazi de acolo de sus :))

    1
    0

  • peony pe 14 Mai 2009, 13:40
    bla bla

    :))....imi pare rau draga mea alexandra dar nu ma cobor la nivelul tau, imi place aici sunt unde sunt...

    0
    1

  • alexandra pe 14 Mai 2009, 09:27
    figuri cat cuprinde

    nu toate femeile stiu trucurile alea. daca tu le stii, nu inseamna ca articolul e prost. cel mult, e bun, dar e deja binecunoscut. ce sa spun, s-au desteptat toate puberalele acum..

    1
    0

  • princess92 pe 12 Mai 2009, 20:26
    e bun

    e bun articolul;)eu ma km chinui sa sterg fondu de ten de pe sprancene atunci knd aplic prea mult;;) o sa incerc si cu betisorul;))

    1
    0

  • peony pe 12 Mai 2009, 15:13
    bla bla

    let's be real...any woman knows those tricks!...mi se pare o mare tampenie articolul

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod